![]() |
Ferrari California GT
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...9dc25b6aed.jpg
Ferrari California GT V8 454 CP, 0-100 km/h in 4s Acestea sunt primele fotografii ale modelului Ferrari California, care urmeaza sa fie prezent in cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie. "Calutul" e propulsat de un motor V8 de 454 CP, cuplat la o transmisie dublu-ambreiaj cu sapte trepte. Acoperisul masinii este retractabil. Noul venit vizeaza, spun sursele, modele de la Porsche si Aston Martin. Desenat de Pininfarina, modelul California este entry-level-ul Grand Tourer, situat undeva sub 599 Barchetta. Conform celor de la AutoExpress, Ferrari California atinge 0-100 km/h in 4.0 secunde. Nu s-a anuntat o posibila lansare, dar pretul masinii este estimat in jurul sumei de 130000 de lire sterline pentru UK. Ferrari California urmeaza sa ajunga in reprezentante anul viitor. |
Re: Ferrari California GT
nu mai face ferrari masinile de acu cativa ani! este hidoasa asta :( ca si 430 spyder , 612 and so on
|
frumos...doar e ferari :)
|
mie nu mi se pare ca ar fi prea frumoasa, mai ales spatele...dar totusi e Ferrari
|
Pacat ca au trecut la stopuri mono...erau mult mai frumoase cele duble :(
Si farurile sunt ciudate! Ultimul Ferrari frumos a fost 575M si 550 Barchetta ...apoi adio Ferrari adevarate :( |
Nush mie nu imi place... cam aduce a un roadster faqt de ford sau nu stiu c alta firma... :| nu are eleganta si stilul ferrari !
|
din fata arata ca un hyundai coupe
ceea ce nu e o tragedie, mi se pare chiar ok ultimu hyundai coupe |
mie nu mi se pare ca arata asa rau .............e acceptabil
|
parca nu zice Ferrari asa cum spuneau modele anterioare.
|
Din fata nu e asa urata si din lateral ..imi place chiar are asa ceva retro ...e frumoasa ..da spatele zic eu k strica tot si sincer nu crek ferrai a stricat masinile ...adik zic yo k 599 gtb e chiar frumos ...ma rog asta depinde de fiecare ..oricum e clar k masina e cam nereusita ptr un ferari ...
|
masina asta poate reprezenta o interpretare moderna a lui 250 California Spyder ;)
|
E frumos, doar e un Ferrari.
|
E foarte sexi....superba ,imi place!
|
performante medii ... pret maxim ... si nici nu arata cine stie ce ...
un gallardo spyder este si mai frumos si mai performant si la pret la fel |
din profil arata absolut genial..dar fata si spatele arata k naiba :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2026 4Tuning