Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Anunturi Piese (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese.html)
-   -   deschidere haion din interior (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/7642-deschidere-haion-interior.html)

Bizonul 29-08-05 09:33

deschidere haion din interior

stie cineva unde pot sa fac asa ceva la golful meu??....eu stiu k exista un sistem asemanator cu cel de la CIELO,adik deschiderea sa se faca din interior printr-o simpla apasare pe buton......sau varianta cu telcomanda............ :idea:

10x

B-14-BYE 29-08-05 09:50

sal

sal t duci la o d`asta cu montaje alarme. casetofoane boxe.. si spui ca vrei un motoras la port... si ti-l fac ei.. pretul era cam de vreo 600k .. cu tot cu montaj.. acu vezi si tu.. deschidere de la un buton din masina.. la Dacie cu bord cn .. ai acolo niste butoane si tata si l-a pus pe un buton d`ala..
Respect

Bizonul 29-08-05 10:04

da,buna treaba....o sa ma interesez,dar am aflat k si in Vitan exista o firma care se ocupa cu asta...acum sa vad la ce preturi :?: .....oricum,mai astept pareri :wink:

Bizonul 29-08-05 22:08

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
sal t duci la o d`asta cu montaje alarme. casetofoane boxe.. si spui ca vrei un motoras la port... si ti-l fac ei.. pretul era cam de vreo 600k .. cu tot cu montaj.. acu vezi si tu.. deschidere de la un buton din masina.. la Dacie cu bord cn .. ai acolo niste butoane si tata si l-a pus pe un buton d`ala..
Respect

mai tii minte unde si-a facut ??? :weirdface ...eu te intreb,dar nu stiu locatia ta.... :shrug_no:

steaua23 29-08-05 22:25

prostie dinaia montau si astia la adras ... pt dacii :)

Bizonul 29-08-05 23:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steaua23\"
prostie dinaia montau si astia la adras ... pt dacii :)

prostie???? :shakefist

Bizonul 31-08-05 08:34

pareri ceva?? 8)

Catalyn 31-08-05 09:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bizonul\"
pareri ceva?? 8)

merge pus cu succes actuator de usa asta daca vrei ieftin...daca vrei trainic si f bun mergi pe electromagnet

Bizonul 01-09-05 18:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Quote:

Originally Posted by \"Bizonul\"
pareri ceva?? 8)

merge pus cu succes actuator de usa asta daca vrei ieftin...daca vrei trainic si f bun mergi pe electromagnet

nu inteleg faza cu ''actuator''....poti sa imi spui mai pe indelete despre ce este vorba??..... :idea:

B12ZMD 01-09-05 18:35

eu am cu electromagnet si e super
faza nasoala e cand uiti cheile in portbagaj si il inchizi :)) LOL !!!

bizoane, incearca la orice firma mai de Doamne ajuta, care monteaza alarme. :wink:

Bizonul 01-09-05 18:54

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"B12ZMD\"
eu am cu electromagnet si e super
faza nasoala e cand uiti cheile in portbagaj si il inchizi :)) LOL !!!

bizoane, incearca la orice firma mai de Doamne ajuta, care monteaza alarme. :wink:

stii care este faza,k dupa ce fac deschiderea din interior vreau sa acopar tot haionul (unde este nr.)...deci nu o sa pot uita cheia in portbagaj.... :wink: o sa incerc la alarme...

c&o_tuning 01-09-05 20:45

re

am eu un modul la care trebuie doar sa ii tragi un fir de plus si sa faci 2 gauri(ca sa il poti prinde de haiond )e foarte usor de montat.pret 800mii

Bizonul 01-09-05 21:05

Re: re

Quote:

Originally Posted by \"c&o_tuning\"
am eu un modul la care trebuie doar sa ii tragi un fir de plus si sa faci 2 gauri(ca sa il poti prinde de haiond )e foarte usor de montat.pret 800mii

da...suna bine dar spune-mi de unde esti... :lol: ...asta k sa stiu la ce taxe de drum ma astept... :peace:

B12ZMD 01-09-05 21:52

1 Attachment(s)
am inteles :D .... adica vrei sa-ti faci exact cum am eu 8)

Bizonul 01-09-05 22:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B12ZMD\"
am inteles :D .... adica vrei sa-ti faci exact cum am eu 8)

da frate...exact asa vreau :wink: ......zi-mi unde..

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning