Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Sa ramai in continuare prieten/a bun/a cu fosta/ul ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/76203-ramai-continuare-prieten-bun-fosta.html)

Spark 30-04-08 19:27

Sa ramai in continuare prieten/a bun/a cu fosta/ul ?

Ceva a inceput sa ma framante un pic in ultima vreme.
Astept niste pareri pro si contra si cu argumente in legatura cu a ramane bun prieten cu o fosta sau nu ? si asa in general. dupa experientele voastre.
Poate fi vorba de prieteni buni dupa o relatie sau doar de amicitie asa sa fie.
Aici s-a pune si faza in care nu iese combinatia cu cineva. si dupa aia te intrebi cum poti continua si ce sa faci in continuare.
Oricum ati cam prins voi ideea asa ca acum astept ideile si parerile.

Mustang 30-04-08 22:21

Re: Sa ramai in continuare prieten/a bun/a cu fosta/ul ?

Spark ...
Pot sa imi spun parerea sincera si fara sa te superi pe mine ?

Nu merita. Poate doar un buna / pa. In rest nu merita sa te complici, pentru ca vei observa mereu cat de slab esti ca persoana fata de o persoana pe care o placi / ai placut / iubit / ai iubit. Vei vrea mai mult, fara sa iti dai seama sau poate chiar sa iti dai seama dar nu vei vrea sa treci peste.

In cel mai rau caz schimbi 2-3 vorbe cu persoana in cauza. ;) And ... that's it.

Asta e punctul meu de vedere. Singura persoana cu care am vorbit dupa ce am taiat un timp discutiile a fost tipa logodita iar dupa 2-3 saptamani ma combinasem cu ea, ca sa mi-o iau iar pe cocoasa. Evident tipa avea chef de caterinca cu mine. Si ... din cauza ca am pus botul ... m-am ars.

Trixi 03-05-08 13:51

...depinde ce fel de relatie ati avut inainte...si cum s-a terminat relatia...
daca ati pus capat in asa fel ca nimeni sa nu fie ranit in orgoliu,si ati fost si prieteni pe linga toate cele,atunci nici nu pricepi ca sa ramii fara o persoana atat de apropiata.
in cazul in care relatia voastra a fost una pur sentimentala,mustangul are dreptate...iti faci rau cu mana ta ;)

RA_2fast4u 03-05-08 17:58

Daca are prietene bune, atunci da :))

Sau daca tu ii dai liber si vrei sa te combini iara la nevoie cu ea.. din nou da.. de fapt nici asa, ca mai bine o suni intr-o seara romantica de mai toamna si o chemi la o cafeluta, sa "depanati amintiri".

Desi, am auzit cazuri de persoane (ciudate asa :)) ) care s-au despartit de x-ulina doar pentru ca erau constienti ca relatia lor nu o sa mearga, ei fiind foarte compatibili.. dar nu si pe partea de atractie.. (parerea mea e ca sprite stie mai bine.. dar nah, fiecare cu iluziile lui)

Pe scurt, NU!

HaRdHouse 05-05-08 15:27

Daca ai tinut mult la ea nu are rost sa mai ramai prieten cu acea pers , pt k pur si simplu nu o mai poti uita..Este foarte greu daca o vezi in fiecare zi..Poate dupa o perioada sa ramai prieten cand toate sentimentele au disparut..

aleks 06-05-08 10:22

daca ramai amic cu ea doar ca sa i-o mai tragi peste juma-te de an, cand se mai linistesc apele, e ok, altfel nu te stresa sa tii relatiile calde, ca n-o sa iasa nimic bun

dcm4u 06-05-08 11:12

Quote:

Originally Posted by trixi
...depinde ce fel de relatie ati avut inainte...si cum s-a terminat relatia...

da, foarte adevarat, am avut o relatie de 6 luni de cand a inceput vara pana de anul nou, cam asa...o priveam mai ceva ca pe dumnezeul meu :| da, serios... pana cand am aflat ca la un concert ( eu fiind plecat la tara ) s-a cuplat cu un prieten de al meu... urmarea: cearta urata rau de tot, prietenul ala al meu mai avea nitel si ajungea la spital... mai bine iti cauti pe altcineva si iti dai seama cum e de la inceput, dupa ce treci prin astea. sunt multe fete pe lumea asta in continuare ;)

Sasha 06-05-08 12:56

prieten/amic?? sau lasa :lol:
nu are nici`un rost parerea mea,mai ales dupa o relatie de ceva timp... sunt niste chestii bune/rele pe care ti le amintesti vrei, nu vrei.
depinde foarte mult si de cum se termina aceasta relatie cu fostul/a, daca a fost vorba de inselat,minciuni de astea clar NU!

dogy_10 10-05-08 22:04

nu cred ca merge... eu am ramas mai mult decat prieten cu fosta, pt ca ne-am despartit destul de ciudat, adica nu a fost niciun scadal....suntem cloegi de grupa la facultate si o vad in fiecare zi, vb cate 3-4 ore pe zi cu ea la telefon... dar am realizat ca nu e bine ce facpt ca nu pot sa imi gasesc alta asa, parca as avea o relatie cu ea cand defapt nu mai e nimik. Sunt sigur ca in momentul in care o sa-i zic ca nu mai are rost sa vb asa de mult sau cand o sa trec la alta o sa se supere pe mine. Deci parerea me e ca nu se poate pt ca intervine gelozia...

Dominic 18-05-08 22:05

cel mai bine ar fi sa ramai amic cu persoana respectiva...si asta din bun simt...dar asa cum a zis si Mustang un "BUNA!","Ce mai faci?","PA" si alte 2-3 vorbe....e perfect....nu are rost mai mult....

CristianD 22-05-08 15:40

nu poti sa ramai amic cu o tipa caruia i-ai tras-o. de ce? pt ca tot timpu o sa mai vrei sa io tragi si tot timpul o sa te suspecteze actuala. plus ca nici tie nu iti convine cand o vezi pe fosta cu altul. si atunci ramane doar "small talk".
parerea mea

Dominic 22-05-08 15:53

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 1547858)
nu poti sa ramai amic cu o tipa caruia i-ai tras-o. de ce? pt ca tot timpu o sa mai vrei sa io tragi si tot timpul o sa te suspecteze actuala. plus ca nici tie nu iti convine cand o vezi pe fosta cu altul. si atunci ramane doar "small talk".
parerea mea

Asta depinde de tine...daca chiar ti-o doresti asa de mult sa i-o mai tragi de ce nu ai mai ramas cu ea??si daca o vad cu altul care e treaba??fiecare cu viata lui daca nu a fost bine cand am fost impreuna...!!!ii dau eu bani...o cresc eu...sta la mine in casa...atunci nu ma priveste....ce a fost a fost.....bune,rele,amintiri si cam atat...

Numai bine!

CristianD 22-05-08 16:03

pt ca tu vrei nu inseamna ca si ea vrea ... eu poate vreau sa o mai facem, dar ea nu si atunci risc sa o dau in penibil. cel mai nasol e sa traiesti din amintiri

Dominic 22-05-08 16:11

pai ori ramai amic si schimbi cate vorbe...ori amanti...si hai sa ne f***m de dorul vremurilor bune.....asta tine si de tine si de orgoliul tau...si mai ales daca esti intr-o relatie....

CristianD 22-05-08 16:51

poi nu este un standard, conteaza de cele 2 persoane si de imprejurari. dar in majoritatea cazurilor nu ramai amic cu o fosta prietena. vb din punctul meu de vedere si a prietenilor mei. din cate am avut (si nu au fost putine)... nici una nu ne-a ramas in gasca.

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning