![]() |
KATANA TEAM
Aici :arrow: poze , filme , discutii , intalniri si tot ce tine de KATANA
|
Re: Katana
poi ce ash putea spune...ma bucur k am reusit sa ne adunam intr`un final...sa speram k la urmatoarele intalniri vom fi mai multi... imi pare bine k cu aceasta ocazie am intalnit niste baieti super de treaba... si fara figuri..si impresii... ce sa mai..
celor care doresc sa intre in katana..sunt bine veniti ... la noi nu conteaza masina...puterea... finantele..si alte chestii de genu..la noi conteaza omu si pasiunea pe care o are..! sper sa fim priviti bine fata de ceilalti din comunitate..fara scandaluri discutii si alte chestii..adik cel putin din partea noastra nu o sa fie probleme..si sper nici din partea comunitatii.. le multumim celor de la NSL pt gazduire! |
salut toata lumea a fost super intalnirea de azi si sper sa fie de fiecare data asa de frumos si de distractiv cum a fost azi KATANA va iesi din anonimat :twisted::!:
|
Katana
Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate... KATANA va trebui sa fie un exemplu de club si sa se remarce prin atitudinea membrilor ei.
Mi-a parut rau ca nu am reusit sa ajung astazi la prima intalnire insa cred ca am fost reprezentat cu brio de catre fratele meu. Va doresc succese si sa fiti mereu toti pentru unul. Pentru detalii legate de intalnirile urmatoare, poze si filmulete, cereri de inscriere si contact... intrati si pe site-ul clubului Katana Salutari din Berlin. Marius |
12 Attachment(s)
Cateva poze de la prima intalnire , din pacate nu au putut ajunge toti :sad:
p.s. V-am pus absent !!! :evil: |
las ca osa apara toata lumea pentru moment neam strans binisor dar speram sa vina toti 10x VaLeX
|
felicitari pentru club ;) la cat mai multe realizari ;)
|
Felicitari pentru club!!! succes in continuare!!!
|
Katana
Multumim pentru incurajari si speram sa avem cat mai multi si loiali membri in acest club. ;) Your faithfull ShurikeN.
|
touching Shuri :oops: :lol:
multam de aprecieri si incurajari :rolleyes2 |
membri KATANA :arrow:
Mihai - Hyundai Elantra Alex - Opel Astra Vali - Dacie 1310 [maybe Astra :)] POD - Opel Astra Crristy - Peugeot 307 Liviu - Vw Passat Emy - Vw Bora Edy - Vw Golf4 Combi Catalin - Vw Passat Razvan - Dacia Logan Teo - Opel Vectra [MTM] Cezar - Skoda Octavia Alx - Ford Probe sper sa nu fi uitat pe nimeni :) |
sper si mai repede :)
|
Toti acesti membrii sunt din Piatra?
|
Quote:
|
ar mai fi vreo 2 3 membrii ...dar...oricum lista va fi actualizata cum apare ceva nou...
ah si ink o precizare..noi nu tinem neaparat sa avem cat mai multi membri...ci cei care suntem sa fim uniti ...si sa ne intelegem bine intre noi... precum este mentionat si pe site ... fiecare membru al clubului trebuie sa dea dovada de Bunavointa, Curaj, Onoare, Loialitate, Politete, Sinceritate. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning