![]() |
concluzie
pe voi v-a ajutat aceasta sectiune a forumului?
|
Ajutat nu,nu cred,da am avut unele discuti interesante si distrat in unele momente :lol:
|
dar realizezi ca daca tii cont de ceea ce se discuta aici:yhe only way is UP? :lol:
|
ajutat e un cuvant \"prea mare\" :lol: dar cred ca inspirat ar fi mai bine spus. si de asemeanea cum spunea PTC am vazut unle discutii si pareri interesante
|
subiectele de pe sectiunea asta kiar m-au facut sa ma gandesc si acasa la unele faze discutate aici...
e necesara sectiunea, indiferent cum consideri femeile, soarele vietii tale, oxigenul existentei tale, accesoriu indispensabil la masina ta sau doar niste aparate de f#t#t , tot vei gasi ceva interesant aici |
eu m-am inspirat de aici...si am dat si sfaturi ca asa e frumos...
primeshti sfaturi mai si dai... femeia oricum este o enigma nu stii niciodata ce are in cap... eu sincer divinizez femeia ca daca n-ar fi ea ce am f#$%?acum sa fim seriosi kiar daca a zis basescu ca un sfert din populatzia romana sunt poponari... dar am si eu o nelamurire...d c concluzie???s-a terminat forumul...??? kiar asta nu intzeleg :wink: ca eu stiu de concluzii ca se spun la sfarsit... :roll: |
NU AJUTA CU NIMIC! Mai bine primele topicuri la Tot ce nu poate fi incadrat :D Pt restul exista revista Cool Girl si forumul aferent :lol:
|
io tin cont de ceea ce se discuta aici
p.s.@aleks asa-ti alinti u femeile? :lol: |
e o sectziune destul de interesanta...
|
lol dadix ...undes masini apar si femei... inevitabil!!!
|
Nu stiu cat de mult ajuta !
Mie imi face placere sa vad ce pareri au baieti mai mari decat mine despre .. tot ce inseamna femeie, despre cat de ... sunt uneori si etc. e o placere sa citesti pe aici .. fara sa vrei inveti cateva chestii , ceri sfaturi , si etc in concluzie, fara sa vrei .. citind aici .. nu faci decat sa.. vezi SI altfel lucrurile , lucru bun ... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
oricum,io cred ca toti am invatzat cate ceva(mai mult sau mai putzin) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|