![]() |
Bentley Continental GT by ASI TETSU
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...38a8dcdb1a.jpg
Bentley Continental GT by ASI TETSU ASI (Acuratete, Spirit, Imaginatie) este o firma de tuning din Japonia si ne propune acest Bentley GT. Dincolo de kitul exterior, tunerii afirma ca au ridicat masina la 800 CP. Vor fi construite doar 29 de unitati, vanzarile urmand sa inceapa din 31 aprilie. |
Re: Bentley Continental GT by ASI TETSU
mama ce eleron penibil :???:
|
Superba masina.........crec e scumpa .....prea scumpa....da merita
|
se putea sa nu puna ei acolo ceva sa strice mashina , de draq o cata al eleron acolo , in rest superba
|
au dopat W12 klumea
|
hmmm.. nu stiam eu de unde cunosc kit-ul asta..
in 2006 sau 2007, Platinum Motorsport a prezentat acelasi kit (mai putin capota si eleronul gigant) pentru Bentley Continental GT si GTC, denumit Invader.. |
Crek sunt singurul de aici care intelege Bntleyu k masina si scopu ptr care a fost creata ..toate kiturile astea exagerate mi se par k strica masina ....
|
parerea mea este k tuning-ul la masina asta nu isi mai are rostu ....poate isi are dar nu in stilul asta
|
super tare masina pacat ca doar cativa isi permit sa o cumpere
|
prea complex spoilerul fata, prizele spate sunt urate, eleronul in nici un caz nu-si are locul pe masina asta, parerea mea e ca nu prea ce sa-i faci unei masini ca asta, totusi poti sa-i aduci ceva modificari dar nu de genul asta
|
au stricat masina!!!Leduri de 911 turbo in fata:))tevi mansory...praguri mansory:))0doamne au stricat masina..ce pacat
|
Quote:
|
bara spate cu inspiratie r8 nu ma incanta
|
mdaaa...Japan stay were u are...eleron kitch...spoiler fata-spate extrem de exagerat si de nepotrivit...poate de motor ar fi ceva de zis dar ma indoiesc de fiabilitatea care o mai are,dar poate ma insel ( ca sa nu dau nastere la polemici )...
bentley e frumos asa cum iese din fabrica (sobru si elegant,ca deh e o masina englezeasca la origini )si nu ma refer numai la modelu' asta...singuru' tuner care ar fi de luat in considerare ar fi mansory,in rest toti "reusesc" numai kitch`uri! pacat de banii irositi! |
destul de frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning