![]() |
Irmscher Peugeot RC Line 407SW
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e26208373c.jpg
Irmscher Peugeot RC Line 407SW Tunerii germani de la Irmscher au incheiat un parteneriat cu Peugeot/PSA, urmand sa lanseze o linie de accesorii pentru SUV-ul Peugeot 4007. Irmscher a creat deja o linie denumita RC Line pentru modelele Peugeot. Pentru a sprijini echipa Peugeot care participa la Le Mans 2008 cu al lor 908 HDI FAP, germanii o serie limitata de Peugeot-uri 407SW, care vor deveni masinile personale ale pilotilor de curse din "tabara" Peugeot. Aceste modele au fost modificate in Remshalden, Germania. Lista accesoriilor este destul de generosasa: tapiserie din piele, grila cromata de radiator, "buza" pentru bara fata, praguri, eleron luneta, evacuare din otel inoxidabil si jante Evo Star de 18 inci. |
Re: Irmscher Peugeot RC Line 407SW
Da intresant dar parerea mea ca la Le Mans tot nemtii de la Audi cu al lor R10 TDI o sa castige.
|
o lista de intreaga de modificari dar din pozele astea nu ma impresioneaza cu nimic...
|
wOOt? care e scopul acestei masini?
|
Cam ciudat kit-ul asta exterior .. , mie nu imi prea place , dar totusi e de curse .
|
407 e frumoasa in stare naturala, acest model arata si mai bine. Frumos.
|
Frumoasa......
|
nu spun, ca nu! dar.. e peujot.. scumpe piesele... tot mai bine o japoneza sau nemteasca..
|
e frumoasa dar berlina asta orce pune pe ea e urata are spatele care o strica
|
Pentru mine masinile Peigeot is cele mai antipatica masini ......in general francezii mis antipatici.....Im soo sory but i hate this junk!!
|
arata bine.....
|
Frumoasa.....
|
Quote:
|
imi place mai mult modelu asta SW decat ala scurt