Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   zGb <-> kwx (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/7410-zgb-kwx.html)

zGb 08-08-05 18:07

bogdane sunt multe dieseluri care pot sa-ti dea rusine...orice tdi de 150 de cai cu chip te alearga de sari in sus...daca eu am stat la mai putin de 1 masina in spatele tau pe 400m inchipuie-ti ce-ti face un tdi150 cu flashtuning...iar leonul ala negru tdi 110cai dupa ce-i vine ambreiajul sa te dai cu el si o sa vezi surpriza...golful galben e ca al meu deci stii rezultatul

bogdan_kwx 15-08-05 08:36

amicii care erau la sosire mi-au zis ca distanta intre noi era de cel putin 3 masini dar ...nu asta conteaza. conteaza ca nu m-a facut un diesel cu tractiune pe o singura punte inca asa ca ...investiti in ambreiaje injectoare si tot ce vreti voi si nu uitati ca va bate o masina care are ....18 ani.Asta e rusinea mai mare ... cind te gindesti ca un 4 injectoare costa cit toata masina mea si ...degeaba parca nu iti vine bine.....Pe curind si ...astept Leonul iar.

zGb 17-08-05 18:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
amicii care erau la sosire mi-au zis ca distanta intre noi era de cel putin 3 masini dar ...nu asta conteaza. conteaza ca nu m-a facut un diesel cu tractiune pe o singura punte inca asa ca ...investiti in ambreiaje injectoare si tot ce vreti voi si nu uitati ca va bate o masina care are ....18 ani.Asta e rusinea mai mare ... cind te gindesti ca un 4 injectoare costa cit toata masina mea si ...degeaba parca nu iti vine bine.....Pe curind si ...astept Leonul iar.

Doamne nu-mi vine sa cred ce aud...nu e frate nici o rusine pt mine pt tine ar trebui sa fie o rusine ca a stat un tdi chiar in curu tau care tdi e masina de consum ca asa a fost construita...si gresit nu fac 4 injectoare cat masina ta...doar 1 face cat masina ta sau hai 2 cu indulgenta...si 3 masini? ma faci sa rad...iar dupa 400m esti la revedere :)

bogdan_kwx 18-08-05 15:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"

Doamne nu-mi vine sa cred ce aud...nu e frate nici o rusine pt mine pt tine ar trebui sa fie o rusine ca a stat un tdi chiar in curu tau care tdi e masina de consum ca asa a fost construita...si gresit nu fac 4 injectoare cat masina ta...doar 1 face cat masina ta sau hai 2 cu indulgenta...si 3 masini? ma faci sa rad...iar dupa 400m esti la revedere :)

nu o sa ma cert cu tine acum pt ca nu-i stilul meu dar iti voi spune citeva lucruri si te rog sa citesti o data si inca o data sa vezi daca e asa sau nu. deci:
1- nu sunt fan Renault
2-nu consider WV o masina proasta( am avut 2 si inca mai folosesc un motor WV)
3-in anii 85 , WV facea niste trompete de dieseluri de max 60 cai care iti umpleau capul de nervi cu rontaitul lor specific
4- daca pt tine o masina \" de consum\" are 130 sau 150 cai ....e problema ta
5-exista doua cuvinte de care tu nu tii cont:PROGRES si TEHNOLOGIE
6-dieselurile de azi nu au nimic in comun cu cele de acum 20 ani
7-sunt foarte competitive in raport cu orice masina veche
8-in campionatul nostru de VTM este un golf 3 Diesel cu tractiune fata care cu un sofer bun (P.R.) bate f multe masini ( vezi clasamantele de la www.rallyrom.ro)
9-DAR CU TOATE ASTEA NU M-A BATUT NICI UN DIESELCU TRACTIUNE PE O SINGURA PUNTE PINA ACUM ORICIT DE NOU ERA SI ORICINE ERA LA VOLAN ASA CA ....SORYY
Va doresc bafta in lupta cu caii putere!

blazeyblaze 19-08-05 03:35

frate....eu am fost in seara aia cu zgb...cand s-a dat cu kwx...unu la mana....tdi-u a stat langa kwx si mi se rupe basca de ce credeti voi ca s-ar fi putut intampla...diesel ne-diesel sunt curios cam cati dintre cei care au masini cu putere apropiata sau poate la fel stau langa dieselul asta
ca nota informativa....pe 400m intre golf si DGH erau maxim o masina distanta....

zGb 19-08-05 03:36

holysoul stiu f bine tot ce zici tu...si da pt un tdi masina chiar trage de rupe (am zis ca e masina de consum ca zicea kwx ca e rusine sa ne bata cu o masina veche de 18 ani)...cei care erau cu mine au vazut ca am fost egali pe 400m, prietenii lui kwx au zis 3 masini...in fine parerile sunt impartite ideea e ca am zis clar ca a fost maxim 1 masina diferenta...si inca o chestie...am plecat odata cu el ceea ce mi se pare inadmisibil pt un renault asa usor...iar pe 1000m sunt f convins ca-l fac pt ca isi spun caii cuvantul care sunt clar peste ai lui....cei care ma cunosc stiu ca nu fac afirmatii gratuite doar de dragul de a ma baga in seama

acum...morro : what street are you looking for my friend?

kwx : stiu f bine cum sta treaba cu dieselurile de acum si cele de acum 20 de ani...de golfu ala 3 tdi stiu si eu si sunt foarte bine pus la punct cu ce se intampla cu tdi-urile din grupul vag

blazeyblaze 19-08-05 03:39

intr-un final apoteotic concluzionez.....kwx...conduci o masina de 18 ani
zgb conduce o masina relativ noua
lasand la o parte varsta pe care o ai......traiesti pentru curse?

bogdan_kwx 19-08-05 08:21

.

auzi zgb ... hai sa facem altfel .sa filmam treaba si atunci vom stii exact cine are dreptate. ce zici?azi sau miine seara? sa-mi zici din timp pt ca masina e mai departe si tre sa ma duc sa o iau.

UniculSGM 19-08-05 11:25

Respectele mele Renault-ului 5 Turbo !
La cat mai multe victime !

zGb 19-08-05 11:48

kwx cand vrei mergem pe dn nu acolo la tine...si ne dam pe 400m si dupa 200 sa vedem cum sta treaba (si filmam in acelasi timp evident) ... iar asta saptamana viitoare pt ca am un soft de strada si n-are treaba masina iar tipul respectiv e plecat

PS : ca sa inteleaga toti lingaii...cand am fost sa ma dau cu KWX...el m-a chemat si pe moment nu stiam de ce pt ca eram constient ca n-aveam nici o sansa (ma asteptam sa ma bata mult mai rau) pai GAM care ne-a dat 3 masini (ma rog lui dan si lui sever ca eu nu m-am dat cu el) ala chiar fuge de rupe si-i da lui kwx sa sara din papuci...iar celalalt leon diesel daca te duci cu el pe dn dupa ce-i vine ambreiajul va fi f nasol pt tine este rea rea masina, extrem de violenta

bogdan_kwx 19-08-05 12:40

vorba multa ...nu-i buna. cind doresti mergem pe DN .nu au rost discutiile sa se amuze unii si altii. vedem filmul dupa cursa si daca e sa cistigi tu il poti pune si aici sa te vada lumea.ok?si am uitat sa-ti zic...acolo la mine am pus eu asfaltul pe sosea si linia dreapta era mai scurta pentru mine si de accea am fost egali :arrow: :roll:

zGb 19-08-05 14:40

vai cine a facut topcu asta? pls delete ma ia capul...nu e nici o confruntare aici...n-am zis ca pe 400m te fac...ci doar ca n-au fost 3 masini cum zic amicii tai (ROFL) ... singura treaba de care sunt sigur este ca dupa 400m ma duc in fata, dar pe 400m inca o data zic ca nu te fac (doar daca ratezi plecarea putin) ... o sa ne dam nu e graba eu nu traiesc pt curse mai am si altele de facut iar lumea o sa vada filmu ce naiba opriti discutia aici ca o luam razna toti

RoSonic te rog inchide temporar topicul sau sterge-l

RoSonic 19-08-05 15:10

Eu il facusem. Adica am dat split din topicul cu Bishop vs vyp, ca era offtopic acolo... si am zis sa nu sterg.

Il inchid.
Dati PM daca vreti sa-l redeschid in caz ca vreti sa adaugati ceva.

RoSonic 30-08-05 16:50

redeschis la cererea lui: im570rm, care vrea sa adauge ceva.

im570rm 30-08-05 19:04

Re:

[quote=\"bogdan_kwx\"][quote=\"zGb\"][quote=\"bogdan_kwx\"]a
9-DAR CU TOATE ASTEA NU M-A BATUT NICI UN DIESELCU TRACTIUNE PE O SINGURA PUNTE PINA ACUM ORICIT DE NOU ERA SI ORICINE ERA LA VOLAN ASA CA ....SORYY

Frate am crezut ca daca esti putin mai in varsta decat noi ai trecut de faza cu mintzitul....deci in seara ai cu zgaiba EU TE-AM BAUTUT CU LEONUL!Asa ca nu mai mintzi lumea dejaba ca eu unul nu te cred.
Scuze ca a trebuit sa intervin.
PS:thx rosonic :)

All times are GMT +2. The time now is 00:04.

- Copyright 2026 4Tuning