![]() |
macheta in lucru - giubau_v8
6 Attachment(s)
cum spune si titlul, macheta este un renault 12 gordini 1/18 de la solido:D
ce am facut pana acum: -mocheta: catifea neagra...inca nu e terminata...mai trebuie lipita in dreptul usilor, asta dupa ce termin si cu restul interiorului -mijlocul scaunelor albe( mi-a placut mult ideea ; am facut cu autocolant in cazul in care o sa vreau altceva pe viitor) - garda la sol micsorata cu aproximativ 3-4 mm....as fi vrut ceva mai mult pe fata da e imposibil sa o las mai jos de atat fara sa afectez directia si altele -urmeaza un numar pe fata si un suport de numar pe spate+numar...sa semene mai mult cu dacia:D -folie neagra autorizata rar:D - jante gotti in cazul in care gasesc, daca nu poate gasesc ceva old-style -as vrea sa dau si barile jos 9 oricum sunt cam strambe:( )dar as vrea in acelasi timp sa le pot pune la loc daca nu imi place cum ii sta...si sa nu am probleme cu politia:P...inca ma gandesc la o modalitate:| -restul...om vedea..probabil mai mult la interior ca exteriorul e perfect asa:D imi pare rau ca nu am poze clare cu ea inainte de modificarea ''suspensiei'' dapresupun ca stiti cum arata:shock: |
Re: macheta in lucru -giubau_v8
imi place e foarte fumoasa
ps: cu ce ai facut giful de la semnatura |
i-am dat pana la urma si barile jos...acum ma gandesc la o solutie pentru astupatul gaurilor ...defapt mai mult ma intereseaza cu ce vopsesc:(...poze dupa ce imi repar telefonul
a...si as vrea si eu o evacuare gen rally...wrc:D...sa vad cum fac @haybuna vlad....giful e facut in photoshop ;) |
pentru astuparea gaurilor foloseste poxilina si evacuare poti sa faci dintr-o antena ;)
|
Quote:
Cat despre evacuari...intreaba-l pe coman ca-ti spune el:D:rolleyes2 |
6 Attachment(s)
update
-bari date jos -numar dat jos...inlocuit cu ceva mai de dacie::D -folie omologata r.a.r. -lumina consola:P -'buza' in fata....inca neterminata..in faza de proiect:D urmeaza -tips la toba -astupat gauri si alte retusuri |
criminala:D
|
Incredibila.. Ff Frumos. Bafta In Continuare
|
Cand am vazut ce ai de gand cu barile m-am speriat ca o sa strici o macheta frumoasa:D :rolleyes2.
Acum dupa ce am vazut pozele astea ma bucur ca m-am inselat. Bravo. este superba8) |
nuu...fara buza fata ... keep it gordini style ..
in rest super idea cu consola...arata bine fara bari.. dar buza aia ... te rog fa niste poze si fara ea ... sa isi dea mai multa lume cu parerea |
multumesc pentru aprecieri :)
buza am pus-o din alte motive,; cand am lasat suspensia cu aprox 4 mm...pe fata trebuia ceva mai mult lasata, ca asa e dacia din constructie ridicata de bot, dar mai mult de atat nu am reusit sa o las...asa cu buza parca vine putin mai la ''linie''...o sa fac poze si fara buza - in weekendu asta plec la vanatoare de materiale pentru ce mai am in cap:D..un pix cu pasta de aluminiu, sau o antena, ceva chit sau poxilina sa astup gaurile, poate gasesc si vopsea asortata...va tin la curent:P |
2 Attachment(s)
am pus ornament la toba:D
|
macheta arata foarte bine...keep up the good work;)
|
superba macheta si toba arata bine ... sincer mie-mi place cum da cu buza aia pentru ca de fata e ridicata un pic si buza respectiva da impresia ca e lasata si de fata indeajuns :)
|
O macheta remarcabila, intr-adevar. Arata extrem de bine in poze, banuiesc ca si in realitatea arata chiar mai bine:D . Am si eu o intrebare: de unde ai luat asa-zisa mocheta pentru ca arata foarte bine , zici ca e reala.:-);)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning