![]() |
vand anvelope si jante
oferim discont pt cei de pe 4tuning dupa cum urmeaza: 12-15 toli reducere 7%;16-18 toli reducere 10%;19-24 toli reducere 15%. ofer transport gratuit in bucuresti . garantie 24 luni,factura . Pt relatii va rugam sa ne contactati la nr de tel 0731.604.259 sau pe site-ul nostru www.crisadatyres.ro
|
Re: vand anvelope si jante
up................................................ ..............
|
SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
|
bridgestone turanza er300 225/55/R16 99Y te rog un pret/bucata si un pret la toate 4 adica la un set complect
sau ceva model de jante pt e39 pe 17'' cu buza sau talon mersi |
Pirelli - P 7
Dimensiuni 225/55R16 Indice viteza V Indice incarcare 95 Sezon Vara Pret 541 RON Stoc 4 Pretul afisat include TVA Michelin - Primacy Dimensiuni 225/55R16 Indice viteza V Indice incarcare 95 Sezon Vara Pret 648 RON Stoc 4 Pretul afisat include TVA 10%discount pt cei de pe forum,www.crisadatyres.ro ,0731,604,259 |
Quote:
|
Quote:
mersi si scuze |
pentru seat ibiza 1.4 2007?ce jante pe 17/18 merg si ce cauciucuri recomanzi? mersi
|
am gasit jante si anvelope seatul tau da-mi un pm cu un id de mess sa pot sa iti trimit poze si cu jante si cu anvelope. SUNT VREO 8 MODELE DE JANTE SI ANVELOPE
|
up...............................
|
Ma intereseaza achizitionarea de jante ! Astept niste oferte pe pm cu jante pentru Peugeot 307 ! Ar fi vorba de 8 bucati pe16 !
|
an fabricatie,motorizare,putere. mersi id mess:crisadatyres
|
up........................................
|
up..............................................
|
Pe site nu prea am vazut modele...in fine m-ar interesa niste jante pe 14" sau maxim 15" in 4 prezoane,pentru Toyota Celica model 1991!
Modelul de jante as prefera sa fie genul stea..in 5 spitze...daca ai ceva anunta-ma si pe mine cu niste poze si pretul,la set! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning