Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Stickere si odorizante pt toata lumea (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/71461-stickere-odorizante-pt-lumea.html)

Io4rap 19-03-08 19:27

Stickere si odorizante pt toata lumea

Au ramas destule stickere si odorizante pe care speram sa le dam cat mai curand, asta pana nu le pune Gratzian pe foc :P. Cine doreste se inscrie aici , vom stabili un loc de intalnire si vom inmana stickere si odorizante :D GRATIS
propunem un loc de intalnire, o zi si o ora.
locul ar trebui sa fie suficient de mare sa incapem, nu?
pot veni si reprezentanti din provincie sa ia pentru toata lumea, ok?

Gratzian 19-03-08 19:38

Re: Stickere si odorizante pt toata lumea

daca va intereseaza, si aveti surubelnita, voi da gratuit suporti de numere cui le monteaza pe loc...

Io4rap 19-03-08 19:40

perfeeeect, hai inscrieti`va repede pana nu ramaneti fara :))

B-11-AYG 19-03-08 19:54

1. vreau si eu unu.....

Guwy 19-03-08 20:39

Vreau si eu un stiker ca m-i l-au dezlipit copii :( dupa masina ... iar suport de nr. daca vreti sa imi dati il pun acasa :D , ca nu am permis sa vin cu masina pana acolo .
P.S Daca vreti imi dati mie mai multe stikere si le impart la toti prietenii mei care au masini .
Salut ! ! !

Io4rap 19-03-08 20:39

nu cred... chiar nu vrea lumea stickere .... cred k ar trebui sa facem cum fac aia cu fluturasele sa luam un elicopter si sa le aruncam din el peste bucuresti :P

topser 19-03-08 20:48

cine imi trimite si mie prin posta...contracost desigur...

Io4rap 19-03-08 20:50

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1433372)
cine imi trimite si mie prin posta...contracost desigur...

iti trimit eu, ce vrei sa`mi platesti ? plicu sau timbru? :)))

topser 19-03-08 21:01

10x man , vb pe mess.
o sa le dau baietilor din constanta..

no limits design 19-03-08 21:20

vreau si eu stickere pentru prietenii mei cu masini..... eu cel putin sunt disperat dupa 4tuning so... nu ma supar deloc... platesc si plic si timbru...tot......

tuner_cata_05 19-03-08 21:25

Frumos din partea voastra;)...felicitari...
Deresc si eu vreo 5/6 stickere pt mine si pentru cativa impatimiti de tuning auto din Baia Mare...
Io4rap : iti dau add pe mess ca s-a vb. daca poti s-a imi trimiti si mie...multumesc;)

quick_silver 19-03-08 21:30

sal. imi trebuie si mie vreo 6 stickere.. care am sa le impart la priteni care au masini de aici din sm:) iti dau id meu pe pm.

Io4rap 19-03-08 21:40

sa vedem cum facem, dupa intalnire o sa iau eu si o sa va trimit la toti :D 4tuning in toata tara. Gratzian crezi k ne putem intalnim sapt asta?

fiderzen 19-03-08 22:13

vreau si eu 7 stikere si 7 odorizante daca se poate? :) si 2 suporturi de numar insa nu le pot monta pe loc ptr ca nu vin cu masina personala :(

iMAGiNE 19-03-08 23:00

Ma bag si eu... daca se face vreo intalnire o sa vin si eu sa iau 2 stickere si 2 odorizante... si daca se poate un set de suporti pentru numere... n-am cum sa vin cu masina pentru ca e in Braila... ar fi foarte bine daca s-ar face intalnirea weekendul asta sau in cursul saptamanii viitoare, pentru ca weekendul viitor n-o sa fiu in Bucuresti... poate se rezolva cumva! :D Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning