Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

Manson 28-07-05 21:46

Despre masini

apropo de dacia ph 11 gog il stiu pe baiat si arata dacia bine si inainte avea evacuarea facuta super acum si a imbunatatzi t o dar barile sunt cam ciudata sau nu suntyem noi obisnuitz cu ele are in fatza o plasa mare rau de tot si spatele e cam....nu vine bine rau oricum pt o dacie e super tare si muzik.....credeti ma.....NO COMMENT

Skma 30-07-05 09:33

Am auzit ca RJS-ul are faruri de nova grila de nova si din pacate nimik la motor ,motorul fiind stock :twisted:

Pitu 30-07-05 10:27

nu are faruri de nova il cunosc ,si are motorul din fabrica ,dar oricum arata super bine si eu zic ca merita 4000 euro pentru aspect
uth a plecat din muzicanti ,ca si netu .
ma bucur ca nu ati zis si de TT lu padure ca a fost facut in colentina

momo 30-07-05 10:36

daca rjs are faruri de dacie eu imi trag un glonte in cap, iar daca are si grila ii zic lu tata sa ma taie!!!

DRooPY 30-07-05 12:35

2 Attachment(s)
deci tweety Pumaul care a fst a lui Vlad nu a fost facuta in intregime la Adi si la Fane pe Lupeni... iar RJs are motor de 1,6 diesel... si te asigur ca farurile sunt de Ford... si a fost facut la Mihai in Colentina...iar despre TTul lui padure .... nu stiu unde a fost fact dar a fost facut prin Brasov...si nu mai arata cum arata cand la adus... cateva poze...

DRooPY 30-07-05 12:42

2 Attachment(s)
si daca iti amintesti Puma a avut 3 randuri de prize... primele au fost cele cand masina avea UTH la nr.. si akolo fusese taiata capota pus pe dinauntru plexiglass si pe dinafar plasa.. dupa 3 luni plasa a inceput sa se onduleze si a schimbat cu alte prize... facute la Mihai in Colentina (asta se intimpl prin iarna) iar in primavara masina a fost dusa din nou la Mihai unde i-au fost puse si pragurile si alta priza pe capota...!

DRooPY 30-07-05 12:44

masina a fost vanduta anul trecut daca nu ma insel prin iunie pe suma de 8000E unuia din Podeni ( comuna sat nu stiu ce e.. stiu doar ca masina arata ca dreaq in momentul de fata ... ultima oara cand am vazuta arata ca dupa razboi)

tng 30-07-05 13:08

TT-u are evacuare REMUS
culoarea nu e cameleon, e o cumbinatie de mai multe culori,doar atat.
cameleon e Golfu de la semnatura mea.
zvonuri spun ca cica ar avea butelie de NOS,si ca butelia ar fi goala.dar yo nu pre` cred treaba asta.

Fordu Puma
Pacat ca a fost vanduta.Ea cred ca a fost prima masina tunata din PL
Izolata fonic, dadea clasa mutor fanatici pe vremea aia. :D
Ceva poze parca erau si in galeria 4tuning pe timpu cand avea la nr ERI

Pitu 30-07-05 15:46

v am spus c anu are faruri de dacia
si TT ul a fost facut la brasov la firma aia de tuning la care s a facut reclama un an intreg

DRooPY 30-07-05 18:58

si acre este accea firma..!

Pitu 31-07-05 00:43

nu stiu care e aceea firma dar ce mai conteaza ?
daca ai banii te duci in brasov si o gasesti pana la urma ,nu asta e problema

DRooPY 31-07-05 02:11

mda...
e si asta o chestie..

Skma 31-07-05 09:10

Si io auzisem ca tt-ul are nos dar parerea mea e ca nu are 8)

Skma 31-07-05 09:11

Ma la faza cu Rjs-u l-am vazut o data la sala de fitness de la nord si stiu ca m-am uitat atent acuma nush ce sa zic :?

DRooPY 31-07-05 13:40

NOs pe TT.... nu prea cred.. sunt numai zvonuri dupa parerea mea.. iar despre RJS .... mi se pare a fi o masina facut cu bun gust... Catalin proprietarul a lucrat destul de mult la ea... si dupa parerea mea.. este una dintre cele mai reusite masini tunate din ploiesti ( la capitolul tuning optic)

All times are GMT +2. The time now is 00:35.

- Copyright 2026 4Tuning