![]() |
SLR Mansory Renovatio
12 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d3d6ecac50.jpg
SLR Mansory Renovatio Tunerii de la Mansory nu se multumesc doar cu una-doua modificari, ci reinterpreteaza masina prin prisma propriei lor filosofii. Astfel, multe elemente ale SLR-ului au fost inlocuite cu unele realizate special de Mansory. Doua exemple ar fi compresoarele de performanta si radiatorul. Dincolo de acestea, Mansory a adaugat un filtru sport si a modificat sistemul de management al motorului. Rezultatul este Renovatio, un Mercedes Benz SLR Mclaren care atinge 340 km/h. "Bestia" genereaza un cuplu de 880 Nm si pentru a mai reduce din greutate, Mansory a folosit componente aerodinamice din carbon. Jantele de pe Renovatio sunt de 20 inci, in cinci spite, "incaltate" in cauciucuri Dunlop SP Maxx. Interiorul a primit o tapiserie speciala din piele, pedale din aluminiu si alte elemente din fibra de carbon. |
Re: SLR Mansory Renovatio
moaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asta da masina :X:X:X:XX:
|
prima reactie a fost : wow ce-i asta frate :shock: Adevarata rau racheta :D
|
wow!!!! "the golden beast" asta e numele potrivit ....superb!!!
|
Interiorul e frumos tare.......nu am ce spune ...fara cuvinte:shock:
|
Racheta pe 4 roti .. super super masina :D
|
numai mie nu prea imi place...:)
|
pfuuuuuuu.....super masina.....si tapiteria tot.....va dati seama cum ar fi sa stai in scaunele alea si sa o accelerezi asa puternic
|
prinde bine kitul
|
Nu am mai zis de mult WOW cand vad o masina deci asta e de 2X WOW deci e super ma lasat masc!!
|
arata pre bine super agresiva :shock:
|
Quote:
|
e meserie .... o adevarata bijuterie.. imi place la nebunie..
|
e prea mult,la asemenea masina trebuie ceva sublim ,nu sa o transformi ...o masina frumosa,facuta dragutza...prefer una frumoasa intotdeauna...
|
WOW..SLR arata super si fara kit'ul asta de la Mansory...imi place foarte mult culoarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning