![]() |
Falsificatorii de Ferrari
9 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...73679e48d6.jpg
Falsificatorii de Ferrari Cativa italieni au avut proasta inspiratie de a incerca introducerea pe piata a unor modele Ferrari construite pe platforma lui Pontiac Fiero. N-au avut mare succes, fiindca i-a prins politia. Totusi, baietii reusisera sa incropeasca "un garaj" de exotice contrafacute, e drept cam strambe, dar firma lua ochii... Se spune ca ar fi "trecut" si la Lamborghini Diablo, desi nu exista fotografii in sensul acesta. Stim ca exista kituri dintr-astea, in care poti imbraca un sasiu vechi, ca sa semene cu nu stiu ce supercar, dar tipii astia chiar doreau sa le vanda ca fiind Ferrari autentice, nu simple copii ieftine. |
Re: Falsificatorii de Ferrari
la noi mai fraeri fac din dacii bmw-uri:))
|
cred ca aveau ceva comenzi :)) ... foarte tare treaba .. adic anumai chinezii sa copie la telefoane masini si altele ...
|
pai sunt si chinezi care fac ni nsx ferrari....youtube(cauta)
|
smekeri c pot sa zic, bravo lor
|
Chinezariiii
|
In poza aia unde e "modena" ala alb cu spatele, e un tigra pe elevator :shock: Ce urma sa fie ? Enzo ? :lol::lol::lol::lol::lol:
|
nu se poate copia o legenda
|
ce ratati.....
|
Bravo lor da pacat ca i-a prins politia :):):):):):):) (GLUMEAM) Foarte bine ca i-a prins alta data sa NU mai faca Fakuri (sper ca am scris bine)
|
Nu e bine ce faceau dar sincer sa fiu le iesea perfect!!!! Dupa ce o sa iasa de la parnaie poate o sa-i angajeze uzica Ferrari:))
|
oamenii astia nu mai au idei...totusi se descurcau destul de bine...Good work :D
|
Quote:
|
Just Idiots!
|
Doamne! Nu inteleg, cum sa faci asa ceva mai ales ca esti italian!!!!
Nu imi vine sa cred cat de tampiti au putut fi astia! Dk erau chinezi ii mai credeam, dar pana si aia mai schimba ceva ca masina lor sa nu semene cu originalul! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning