Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ITS - 2005 - Constanta (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta.html)
-   -   ITS 14 August - cursa demonstratie viteza (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta/6900-its-14-august-cursa-demonstratie-viteza.html)

Gratzian 25-07-05 02:34

ITS 14 August - cursa demonstratie viteza

In cadrul Tuning-Sound de la Constanta, va fi desfasurata cu sprijinul cluburilor Midnight Racers si NoSpeedLimit Romania o cursa demonstratie de viteza pe distanta de 200 metri.

Intrecerile vor fi la liber, vor dura cateva ore, si va fi o buna ocazie sa va remprospatati doza necesara de adrenalina.

Pe langa toate punctele de atractie a acestui eveniment, ITS adauga liniutele atat de indragite ca sa intregeasca imaginea de eveniment auto complet.

Start si de la capat...
Start si de la capat...
cat va tin puterile.

Frumusetea este ca veti avea ocazia sa va intreceti cu o mltime de masini de pe litoral, din toata tara, neintalnite pana acum. Contam pe voi sa le introduceti microbul curselor in sange, si de ce nu, sa va cunoasteti, sa va imprieteniti.

intalnire generala la mare, de 14 august, pe aeroportul Constanta:
masini, curse, femei, curse, cerculete, burn, femei, cascadorii, masini, tuning, cox, muzica, femei, curse, drifting, masini, curse, femei.

va mai si bronzati pe deasupra.

CT-84-GDI 25-07-05 08:59

Constanta e aiciiiiiiii......si va asiguram ca o sa fie un show prea marpha ca sa-l ratatzi.....weeeeeeeeeeeeee :shock:

x-28-TRA 25-07-05 11:02

la asa ceva x-team va fii prezent cuu multe masini

D_M_X 25-07-05 14:22

cred ca trebuie inchiriat tot aeroportu ptr cate masini or sa fie ca sa se dea :))0 glumeam ..... oricum cred ca o sa fie drumos

GolfuletzS 27-07-05 18:54

am o intreabre cat este intrarea ca persoana ?

Edd 27-07-05 19:35

din cate am vazut eu e 10 euro adik 370 de miii cam ajea :? cam mult in plm dar asta e ... o sa fie mijto rau acolo :cry: :cry: sper sa ajung :P

GRIGO 30-07-05 15:15

saltare

Pe aeroportul constanta ......adica Kogalniceanu nu?

RoSonic 30-07-05 15:56

Cum se fac inscrierile pentru cursa?
Pe site scrie \" pre-subscription is NECESSARY \" si e un link catre o descriere in care nu se precizeaza nimic despre nici o inscriere....

Taxa de participare este?

polifem 30-07-05 16:44

Quote:

Everybody can participate, nevertheless, pre-subscription is NECESSARY !! (organisational reasons)

(soon more info)

daflyer_oradea 31-07-05 19:43

voi iar vreti mai mult decat se poate...
se vde ca nu stiti cum a fost la prima editie...
si nu mia fiti asa entuziasmatizi ca o sa va desumflati prea tare dupa ce se termina...trust me :wink:

SEBASTIAN 31-07-05 22:47

Care ar fi punctele negative, de ce nu ar fi bine dupa care sunt adevaratele probleme?
Unde se greseste?
Vantage media va fi unul din parteneri importanti nu-i asa?

ZerO_CooL 31-07-05 22:51

Eu sunt entuziasmat si chiar cred ca o sa iasa ceva foarte frumos. Nu am fost la Oradea, dar sunt sigur ca la Constanta o sa fie altceva, o sa fie mult mai bine.

daflyer_oradea 31-07-05 23:01

pai fii entuziasmat, dar...o sa vezi. Nu mai zic nimic ca apoi o sa fiu acuzat de rea-vointa. Si nu, Sebastian, nu are legatura cu Vantage, din cate stiu eu. :)

SEBASTIAN 31-07-05 23:02

Fiind la mare va fi foarte bine.
Nu cred intr-o cursa auto.Poate de soareci.
Ce e aia demonstrativa?
Locatia permite o competitie adevarata de ce sa se umble cu 1/2 unitati de masura?
Orie ori nu e de ce sa ne ascundem dupa deget, riscurile sunt aceleasi.
Cat costa inscrierea si unde se face in ce grupe ...
Aici e un topic destinat cursei de la its(impropiu spus) cred ca mai dureaza pana o sa apara un veritabil TUNING SHOW pe piata romaneasca.

vr6 31-07-05 23:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Nu cred intr-o cursa auto.Poate de soareci.
Ce e aia demonstrativa?

Ce-a fost si la Alexandria, pe 30 august 2004. Chiar, ce-a fost? O cursa \"de soareci\"?

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning