![]() |
ELEANOR, Shelby-ul din \"Gone in 60 seconds\"
8 Attachment(s)
ELEANOR, Shelby-ul din filmul \"Gone in 60 seconds\" va fi una din vedetele showlui de la Constanta.
o ocazie extrem de rara de a vedea aceasta masina cu ochii vostrii. nu cred ca este persoana care sa o fi vazut si sa nu fii ramas placut impresionata de aceasta masina. asteptam parerea voastra despre aceasta masina ... mai ales de la cei care au vazut-o |
ZoliaT .... ce parere sa mai spunem......lucrurile sunt clare, ASTEPTAM ZIUA DE 14.08.2005 :D
|
un singur cuvant pot sa spun..... E DEMENTZIALA
|
La Timisoara nu vine?????????
|
Am si io o intrebare:Eleanor-ul asta care se tot plimba prin Romania este chiar cel din \"Gone in 60 seconds\" sau este o replica?
|
e replica....americanii le construiesc din Mustang din anii 68-74 si daca tii neaparat sa ai performante cu masina asta ai optiuni la motorizare.....motor de 400 de cai sau......motor Hemi supraalimentat de 750 de cai!!!
|
din cate shtiu eu ... mashina are un anumit certificat de \"originalitate\" ... shi dreptul de a fi folosita ca imagine a filmului \"gone in 60 seconds\" ...
irina ... vezi vb. cu eric sau johnny ... poate pun mana pe o copie de-al acestui certificat ... sa se lamureasca homenirea!!! |
Polifem ...ce sari asa ? Te faci avocat ? :lol:
|
Re:
Quote:
am facut poza \"in\" mashina :P ...shi vorbisem cu organizatorii shi asha mi-au zis ... poate irina ne poate ajuta !!! :D |
Re:
Quote:
daca e asta masina sau doar o copie nu stiu sigur dar de detaliile despre masina sunt sigur. apropo...masina din film are 550 HP |
2 Attachment(s)
ia uite... in poza normal_a180.jpg se vad masinile tunate de la cargus. celica, peugeot 307, si mazda nu mai stiu de care.
interesante...mai ales celica |
...
Quote:
Cred ca s-a mai spus pe forum (cu ocazia show-ului precedent), insa cu riscul de a repeta vreau sa spun ca e dificil de stabilit daca e \"chiar cel din GONE IN 60 SECONDS\" din cauza ca in film s-au folosit 7 exemplare din care la sfirsitul filmarilor au ramas doar 2. Mai multe informatii: http://www.cagebypage.com/abouthismo...nds_facts.html |
Este o replica a celei din film.
Exista un act oficial care atesta ca asta e masina din film?Vreau sa-l vedem si sa putem reclama daca suntem mintiti. |
mai conteaza daca este sau nu cea din film acum ..... sa zicem merci ca avem macar modelu prezent ..... eu din cate stiu toate masinile care sunt in filme de succes porma sunt prezentate intr`un muzeu din hollywood .... dar pana la urma ce mai conteaza ... bravo celor care pot sa aduc asemenea masini si la noi in tara ;) ...... Congratz :!:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning