![]() |
cat pot sa-mi iau pe masina asta??
este din anul 1998noiembrie are 70.000km reali, are alarma cu perimetru, inchidere centralizata cu deschidere electronica pe porbagaj cu buton, geamuri ionizate, casetofon alpine cu telecomanda, magazie alpine cu 6 cd-uri, statie lighting audio 2*75rms, subwoofer jbl 125 rms, 6 boxe pioneer! tuningul facu si arata demential, 2 dungi albastre gen viper, si viniluri laterale albastre, praguri si garda joasa pe fata si spate!
|
1 Attachment(s)
asta este masina
|
1 Attachment(s)
inca una
|
eu zic ca 130 -150 e destul de bun cu tot ce ai pe ea dar la cat ai pus pe ia eu iti spun sa o pastrezi !!!!
ai bagat prea mult in ea incat sa o dai daca eu zic ca dac i bagi un motor de renault clio !!! te-ai scos |
100-150?? se potriveste motorul de clio pe dacie? si cutia de viteze??
|
ai cam greshit unde sa iti expui mashina mai uitate si tu inainte vezi ca este pe acolo si Masina Mea! :wink:
|
180de euro ?? :) ce dreaq ma ?? in cazul asta ii dau telefonul meu pe ea :)...sincer TND ABEREZI :D parerea mea :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
e multttt 100 de mil,tinand cont ca e din 98,si cu tot ce are pe ea,80 sunt destul,ptr ca cel care o ia o sa iti zica ca e dacie,ca o sa rugineasca,bla bla bla.....la 100 de mil iti iei supernova daca stii unde sa cauti...sa nu mai vb de MASINI(BMW,ford,chiar si mercedes......etc,mai vechi putin)...uita-te pe autovit,autolist etc......ptr preturi :pistoles: :yikes: :peace:
|
cu 100 de mil imi i-au nova
sau mai tare bmw cu nr de germania |
daca o dai cu tot ce zici tu acolo, cam 90-95 mil
bafta la vanzare ! incearca-ti norocu si in alte orase cu ea.poate poate.. :wink: |
daca masina e buna,cred ca n-are rost sa o vinzi....
avand in vedere k ai si investit niste bani in ea.... |
masina e frumoasa si dupa cum se pare si tablaria e buna.ar arata mai bine cu spolierele vopsite in alb si cu niste CMS-uri
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning