Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Renault Clio Demo Car Phase (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6838-renault-clio-demo-car-phase.html)

ZoliaT 22-07-05 17:20

Renault Clio Demo Car Phase

iata si ceva mai special ... aici vorbim de un styling mai complet .. poate chiar mai axat pe cel al muzicii dar nu numai

hai sa vedem parerile voastre

pozele aici : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9472

orlando 22-07-05 23:20

ai ce sa reproshezi acestei mashini?
nu cred sau ai putea d c nu e a mea...
este superba si combinatzia de culor este de efect si frumoasa...
sa nu mai zic de muzikie...
mashina nu ma da peste cap dar ma uit ce e prin ea si imi place :wink:

alexutzu 22-07-05 23:48

am votat EXTRAORDINARA ptr ca chiar este

singurul nod in papura este volanul care chiar nu imi place

polifem 23-07-05 10:39

4 Attachment(s)
cele 4 poze obligatorii per topic :)

polifem 23-07-05 10:46

2 Attachment(s)
eu am votat EXTRAORDINAR ... pentru ca masina chiar este o mashina FOARTE SPECIALA ... de la kitul (sa va zic un secret ... e de pe clio de raliu) ... care pune in practica FUNCTIONALITATEA cu good look`u ... :) ... la dementZialul interior ... care este total refacut ... shi pana la jantele care sunt putin umflate spre exterior merg foarte bine cu evazarile shi chiar si cu acel \"tribal\" sau nu shtiu cum sa ii zic de pe masina !!! :):):) ...

eleronul ala e cam \"agresiv\" ochiului ... dar eu zic ca merita acceptat, deoarece este gandit de cei de la Renault Sport ... si chiar are o intrebuintare :):D ...

merpha rau mashina ... pacat ca nu e facuta la noi!!! ... un adevarat DEMO CAR!!!!

Master_of_Ice 23-07-05 17:32

E super marpha masina..cum dreaq sa nu votezi extraordinar..nu ai c sa-i reprosezi( sau ma rog din poze nu, dar nu cred k a vazut-o cineva p strada...)

Alexutzzz 23-07-05 17:35

prea belea dar total nepractica

alexutzu 23-07-05 18:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"

in afara de volan nu vad ce este asa de nepractic! :evil:

polifem 23-07-05 19:13

Re:

Quote:

:poke: hellooo! ... Demo car ... Tuning ... Car Styling ... DOOOOOOOOH ... daca vrei un familly car incearca mai jos la DACIA ...
(dar nici ala nu se poate numi familly car... nu e destul de sigura mashina)

alexutzu 24-07-05 17:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
Quote:

:poke: hellooo! ... Demo car ... Tuning ... Car Styling ... DOOOOOOOOH ... daca vrei un familly car incearca mai jos la DACIA ...
(dar nici ala nu se poate numi familly car... nu e destul de sigura mashina)

bine daca e sa o luam asa, DACIA nici nu se poate numi masina! :lol: :lol: :lol:

Horatiu 25-07-05 00:08

am votat frumoasa..am vazut-o ieri \"fatza in fatza\" si e intr-adevar frumoasa :lol:

hasky 25-07-05 21:45

no comment . masina de show in adevaratul cuvant

Catalyn 25-07-05 21:55

parere

am votat \"frumoasa\" ...este o super masina numai pt show..circula numai cu platforma :wink: nu din cauza ca are garda joasa ci ca e pur si simplu masina demo, are chiar stecher sa o bagi in priza..de-aia avea doar una bucata baterie cu gel iar condensatorii cred ca erau pititi ca nu i-am zarit...kitul este de Renault Super 1,6 identic cu cel de la masina de raliu BKP (cum bine a afirmat si Polifem)si mai are cateva mici \"defecte\" vizibile pt ochiul unui cunoscator..in rest d.p.d.v tehnic nu ai ce sa ii reprosezi...si se pare ca si ziua de stationare costa la o astfel de masinuta!!!

iondarie 27-07-05 14:42

Quote:

dar nu cred k a vazut-o cineva p strada
am vazuto si am stat si in ea este dementiala masinuta, dar intradevar are 2-3defecte minore (nu are rost sa le mentionez ca sa nu stricam imaginea masinutei :)) asta e ce sa-i faci nimik nu poate fi perfect!

GABBY_ 27-07-05 15:37

n-ai ce zice.e chiar klumea chiar daca este renault.fata de varinta de fabrica nici nu se poate pune problema .

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning