![]() |
Ksport's Scion XB
15 Attachment(s)
Ksport's Scion XB Scion-ul XB modificat de cei de la KSport USA are sub capota un motor ce dezvolta o putere de 292 de cai masurati la roata. |
Re: Ksport's Scion XB
este superba..
|
Quote:
Onntopic : Sub marca Scion cei de la toyota au lansat acest XB vadit destinat tinerilor (lucru imposibil de facut sub sigla toyota tinand cont ca varsta medie a posesorilor de toyota e de vreo .....67 de ani :grandpa::grandmar:). Acum la a 5-a generatie are tot un design original si spectaculos la baza....iar dupa machiajul celor de la Ksport's nu poti sa n-o remarci ...in plus o crestere cu peste 80 la suta puteri motorului....Plina de carisma si nerv. |
ce forma de cutie are :lol: nu mi-as cumpara asa ceva, e misto ce au pus baietii de la KSport pe ea, dar pt. mine tot ca o cutie de carton arata :lalala:
|
deci mie chiar imi place...si nu mi se pare ca are forma de cutie...acuma gusturiile nu se discuta..
|
nici o data nu am stiu ce marga este... si cine o face.. dar tot timpul mi-au placut masinile astea :D
|
e frumoasa....si a cutie nu prea arata acum depinde de gustul fiecaruia...mie unu chiar imi place
|
imi place... au adus-o pe drumul cel bun!
|
e super smechera...as cumparao eu(daca as avea bani:))))
|
5 Attachment(s)
Quote:
arata cam ciudat, dar tunarite, arata tare misto....cel putin modelut tC e chiar superb. http://www.scion.com/ |
Masina e misto dar nu pt drumurile noastre !!!
|
e chiar tare masina au facuto frumoasa :D
|
Oribila...... in stilul BLING-BLING, si parca nu va omorati cu asa ceva, nashpa, specific rapper-ilor grasi si urati :(
|
o bijuterie:X
|
una din cele mai urate masini postate aici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning