![]() |
PARERI DESTPRE EXTREME SPEED SHOW!!!
In primul rand tzinem sa va multzumim tuturor celor prezentzi iar in mare masura celor ce au parcurs o distantza mai mare pt a fii alaturi de noi.Booonnnn...acuma ne`ar interesa si pe noi parerile voastre,ele contand foarte mult pt noi!!!
|
Parerea mea despre cursa, i-am spus-o si lu' Cioara, aseara, in OMV: nota 10 !
|
Nota 10...
Cand mai organizati ? |
parere
Super , super....intodeauna sunt pareri pro si conta eu am fost super multumit de ceea ce a fost!!Ne-am simtit extraordinar si vreau sa multumesc publicului din Craiova pt sustinerea acordata si speram sa facem spectacol si alta data!!!
|
A iesit bine.bravo nota 10
|
S-a vazut clar un lucru: o fost totul organizat cum trebuie...
|
10 cu felicitari ! :wink:
|
organizare buna,din ce in ce mai buna :wink:
dar nu vad pozele si filmuletele..... |
vor aparea pe site in curand :wink:
|
Felicitari EXTREME RACING CLUB pentru organizare. Nota 10! Dar totusi, de ce nu s-au mai tinut \"libere\"?
|
S-au tinut, dar pe portiune scurta si adhoc, pana au venit niste baieti cu caschete si niste uniforme , toate la fel, si ne-au spus k este ilegal ce facem...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mai baieti tin sa va spun k a fost super ( sincer eu n-am vazut nici o cursa de la nici o grupa ) dar am in schimb am facut liberele si am dat startu, a meritat. Sunteti niste SUPERBAIETI. LA VOI IN CRAIOVA TOATE FETELE SUNT ASA BUNE? RESPECT PT. TOT CE ATI FACUT : CURSA, PETRECRE, OSPITALITATE, PIZZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Tzinem sa va multzumim inca odata pt sustzinere si tot in acelasi timp sa va [b][u]\"AMENINTZAM\" ca vitorul cureselor la CRAIOVA ABIA a INCEPUT!!Am vi vrut ca toata lumea sa vina la petrecere...
PEACE :peace: and RESPEKT |
pe prima pagina www.4tuning.ro articolul cursei si linkuri la aproape 600 poze...
in seara asta punem si filmele |
Bravo baietzi ...mi-a placut la nebunie.
Va astept sa mai organizati inca unul cat de curand ! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning