![]() |
E60 - M5 Optik 20" D'Vinci
4 Attachment(s)
BMW E60 525d
02.2005 bara fata - //M 5 aripi - //M 5 praguri - //M 5 bara spate - //M-Packet oglinzi - //M 5 arcuri sport H&R -50/50mm stopuri spate black/white grila fata neagra 20" D'Vinci wheels - 8,5J cu 245.30.20 - 10J cu 285.25.20 asa arata masina in vara trecuta : |
Re: E60 M5 Optik 20" D'Vinci
11 Attachment(s)
si in prezent arata cam asa :
|
Quote:
Parca cere un shadow line . Dau foarte bine si angel eyes-urile din fabrica, zxz-ule te gandesti sa le schimbi, adaugi ccfl ? sau " teama " ca s-ar putea aburii farurile nu te lasa sa ii pui ccfl-uri ? :-) Bravos, imi place mult de tot masina, la mai mare zxz-ule |
Mersi Razvan pentru topic.
Mie imi era lene sa il fac :))) Cum a zis el... aia e masina mea :) |
Angel eyesu se schimba usor la mine... sa fie lumina alba... trebuie doar sa schimb un bec. Dar parca imi plac mai mult cu lumina orginala.
Urmeaza sa ii schimb ramele la geamuri, sa fie shadowline complet :D Mai vreau sa o mai cobor putin... un eleron pe luneta.. si cam astea sunt in mare :) Mersi frumos pentru aprecieri. |
Quote:
felicitari! daca ii faci si shadowline...si o mai si cobori...si pleoapa pe luneta... no comment! exact genul meu de 5-ar... |
Re: E60 - M5 Optik 20" D'Vinci
aoleu ce frumusete..nici ca se putea mai bine. s-o stapanesti sanatos
PS: grila aia e de mare efect |
Jantele arata intr-un mare fel. Felicitari pentru masina.. E asa mai mafia style.. Bafta in continuare...
|
:shock::shock::shock::shock::shock: sa ma bata mama de nu mai aveam putin si picam de pe scaun ... e criminala, e mortala, e penala ... e prea mult pt mine ... :shock::shock::shock::shock::shock: foarte frumos facuta ... s-o stapanesti sanatos ... P.S.: va intreb in nestiinta de cauza, deci nu "aruncati" cu pietre in mine ... ce inseamna shadowline:?::?: |
inseamna ornamentele masinii care acum sunt cromate sa fie negre
|
super belea e masina ideala e mare mare mare frumusete felicitaro
|
jantele sunt CRIMA sa moara bibi :D super in concluzie !
|
Frumoasa rau de tot masina,facuta cu f bun gust.Felicitari !!!
|
eu zic sa nu o faci shadowline..ramele de la geamuri sa le lasi asa..daca nu erau jantele crom mergea sa o faci toata neagra..da ramele sunt in ton cu jantele si arata super bine mai bine o lasi asa..doar eleron pe capota si laso mai jos daca vrei sa mergi doar pe magheru:D
|
Superba!!! :D Jantele si suspensia fac toti banii...si ca veni vorba...se vad banii investiti in masina...si deloc irositi. Felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning