![]() |
Gusu ... Celica Kamikaze!!!
7 Attachment(s)
Nume: CORNEL (GUSU)
Masina Marca: TOYOTA Model: CELICA TS Motor: 1.8 VVTL-i * Kit exterior complet VEILSIDE; * Eleron fibra carbon; * Capota motor fibra carbon TRC; * Kit admisie directa K&N TYPHOON; * Lampi spate clare negre AUTOSTYLE; * Amortizoare sport KONI ; * Arcuri sport H&R; * Toba finala DYNAMIC JAPAN; * Sistem deschidere portiere Lambo-Style DECAH; * Oglinzi laterale carbon look FK AUTOMOTIVE; * Catalizator sport BORLA; * DVD, LCD si CD player ALPINE; * Interior custom made; * Jante AEZ ULTRA 18\"; * Vopsea unica! * Indicatoare interioare suplimentare AUTO-GAUGE; * Viniluri STREAMLINE. Gusu este membru INSOMNIA RACING |
chiar extraordinara masina asta......n-am cuvinte...... :lol: la tuning and sound am ramas masca...... :shock:
|
masina va mai avea cateva surprize interesante vara asta :D
|
c i se mai poate face unei astemenea masini extrordinare
??? eu unu am numai cuvinte de lauda |
eu de fiecare data cand vad masina asta cracanez ochii larg si ... salivez
|
Oricum e de admirat cum arata masina inainte si cum arata aku :D
Felicitari Insomnia |
I love this car.
Imi place f mult. Tot ce e pus pe ea e pus cu stil. Extraordinara, felicitari proprietarului :peace: |
Re:
Quote:
Iar acum masina arata ... demential! :) |
superba... :lol:
|
superba nu am ce reprosha acestei mashini...
de fapt am...de ce nu esti dragutza a mea ? :lol: :lol: :lol: :lol: felicitari proprietarului este incredibil de frumoasa... si imi place super mult toba...! :wink: |
e o masina la care numia propietarul si prietenii lui stiu cat s-a lucrat si am ramas socat cand am auzit o suma oarecare in jurul careia s-ar invarti investitia in aceasta bijuterie pe 3 rotzi...sunetul..desi nu este mult diferit fatza de cel al rx-8-ului...este cel mai frumos sunet pe care l-am auzit pana acum.... :twisted:
|
Frumos,f.frumos..
nu stiu de ce presimt ca vara asta o sa urmeze pe ea niste discuri ventilate...si...Spinners.... :roll: :D |
bravo gusu, felicitari si insomnia, masini de vis
e superba masina, daca studiezi detaliile te uimeste |
Re:
Quote:
cumva o tenta de NOS? |
masina arata bestial :shock: :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning