![]() |
:lol: :lol: aici puteti pune tot felul de semnaturi haioase.sau avatare deci orice.. :lol: :lol: incep eu cu ceva tare.. :lol: :lol: :lol: cand am vzut semnatura...nu mam mai oprit din ras.. :lol: :lol: :lol: :lol:
http://content.collegehumor.com/news/dancing.gif |
http://content.collegehumor.com/news/dancing.gif
asta e a lu cata :wink: |
:lol: :lol: :lol: sper sa va placa ..as fi vrut sami pun semnatura..dar nu ma lasat inima..sa o schimb pe asta care o am... :lol: :lol: :lol:
|
Catalin .. ce pot sa spun ...
M-AM CACAT PE MINE DE RAS !!! Si ca tot era vb de grasi , hai sa vezi o discutzie intre 2 , referitor la unul care si-a facut poza pe motocicleta ... : A : Spune-ne si noua ce ai mancat de te-ai umflat asa tare ?orez cu ceapa ?nu de alta dar...si eu vreau sa ma umflu`... Apropo tobele seamana cu o masina de facut carnatzi... B : Bai xxxx ,vino la prima intrunire de la Cluj si am sa te umflu chiar eu si daca nu vand motoru pana atunci o sa-ti iasa carnatii din fund .....sper sa-ti intre tobele in fund. A : VEZI SA NU FIE CUMVA INVERS.VAD CA VORBESTE OREZU IN TINE!!!! ABIA ASTEPT PRIMA INTRUNIRE SA-TI VAD VALOAREA SA STII CA AM MANCAT SI EU OREZ CU CEAPA SI NICI UN REZULTAT ORICUM NE INTALNIM LA CLUJ. CU RESPECT: B : PREGATESTETE xxxx ,SPER SA VII,AM SA-TI SCOT EU IMPRESIILE DIN TINE.AI NOROC CA AM VANDUT MOTORU SI NU-TI MAI BAG TOBELE IN FUND. APROPO,DE UNDE ESTI FIGURANTULE?BAGA TARE CU OREZ! MAI xxxx CU BURTA,NU COMBINA OREZUL CU CEAPA CA-TI CRESC SFARCURILE!!!!! HA HA HA HA HA ! |
X-Ryes... sper ca te-ai spalat pe maini... :lol: :lol: :lol:
Tare faza... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: lool..y-ray..ma bucur ca va place semnatura....asta daca mai aveti ..ceva orice..ray a facut inceputul...puneti tot aici.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
hmmm
|
:lol: :lol: ye :peace: :peace: :peace: :peace: ahhh imi place ..mai bagati ...tot asa..
|
..pana acum sunt Sub scaun de ras!! ....stai sa verific arhiva ..sa pun si eu:)
P.S..am devenit si eu de-al casei cu mesajul asta ..cate emotii :oops: :peace: |
3 Attachment(s)
ce spuneti de noua serie popey..
|
3 Attachment(s)
-inca putin....mai caut si o sa ravin :) cu alte poze !!
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moaoam....ce nebuni..sper sa nu se ia nimeni de noi..iara... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
...daca deranjeaza pe cineva le sterg ..patratul rosu nu am cum sa il desenez..:)..ahi k bag poza asta..
P.S: A se citi inainte de vizualizarea pozelor de mai sus..:):peace: |
3 Attachment(s)
Bag si eu ceva .. dar nici chiar in halul ala in care atzi bagat voi ...
Si am sa gas si eu in seara asta niste poze cu gagici din alea de care ii plac lui BobbyADR ... :peace: No Offence man ! |
3 Attachment(s)
...altele da nu la fel de grave
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning