![]() |
Noua Skoda Superb 2009
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/147853553318b0.jpg
Noua Skoda Superb 2008 Noua Skoda Superb va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva, editia 2008. Printre motorizarile puse la dispozitia clientilor se va gasi si cea de 1.8 litri TSI, de 160 CP (118 KW). Motorul ar putea propulsa Skoda Superb de la 0 la 100 Km intr-un interval mai mic de 9 s. Pasionatii de Skoda asteapta insa aparitia motorizarii 3.6 l FSI, care dezvolta 280 CP. |
Re: Noua Skoda Superb 2008
da cu adevarat superba arata superb
|
Re: Noua Skoda Superb 2009
2 Attachment(s)
alte poze :
|
2 Attachment(s)
e super tare:D ....................nu prea imi place spatele:???: ......in rest e super;) .......P.S. mise pare mie sau seamana cu passatul?:?:
|
si mie spatele mi se pare putin cam neajustat sau mai bine zis nu prea o prinde bine acel spate dar masina din fata cum arata cu siguranta va fii un succes, aduce putin cu passat 2007 si are cite ceva de la vw phaeton probabil o conbinatie intre cele doua dar va fi reusita cu siguranta
imi place ca este o masina destul de masiva la cum pare in poze!!! |
2 Attachment(s)
si eu cu 2 poze......:oops:
|
1 Attachment(s)
inca un unghi ...
|
e misto .. dar uitati-va la faruri .. copiate dupa noul SAAB 93 ...
|
s-au tampit si astia...varianta actuala mi se pare mult mai frumoasa,e adevarat cea noua are un interior elegant,dar exteriorul....uhhhhhh foarte urata
parerea mea...no offence,cum se obisnuieste pe forum |
asa zic si eu..... nu arata f bine la exterior.... ma asteptam la cu totul altceva
|
[mise pare mie sau seamana cu passatul?:?:[/QUOTE]
De aici se trage si lipsa de personalitate de care s-a bucurat si modelul vechi! Spatele e urat, profilul e cam de dric si fata e trista! Sper ca macar pretul sa ramana in limite ok! |
Pe cuvantul meu daca nu e mai frumoasa cea actuala decat asta...
este o corceala intre passat-ul nou,saab 93,linia geamurilor bate a masina americana...nu mai stiu ce sa mai zic...oricum nu imi place:cry: Cineva mai sus spune de interior ca este mult mai elegant,:lol: ce pot sa zic...inseamna ca nu a condus un superb full option si nu a vazut un interior elegant :D eu am vazut cum arata un interior full option si am ramas impresionat :) |
si eu sunt de parereca actuala e mai draguta.ceva detalii tehnice, pret speculatii? nimic?
|
Mie Imi Place Cum Arata. Fata Este Destul De Suparata Si Iti Da Senzatia De Masina Dura. Partea Din Fata Zic Ca Seamana Cu Phaethon. Spatele Pare Solid ,tipic Pentru O Limuzina.
|
cu adevarat superba...da spatele seamana umpik cu CLS:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning