![]() |
Mazda Furai Concept Car
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/147852e336fab0.jpg
Mazda Furai Concept Car Conceptul Mazda Furai va fi prezentat in cadrul Detroit Motor Show 2008, care se va desfasura intre 19 - 27 ianuarie. Numele FURAI inseamna "sunetul vantului". Sasiul masinii este unul C65 Courage, si face parte din clasa LMP2 corespunzatoare competiilor americane Le Mans. Stilul caroserie seamana cu cel al conceptului Nagare si este al cincilea concept din familia Mazda, dupa Nagare, Ryuga, Hakaze si Taiki. Masina e propulsata de un motor Mazda 20B, care dezvolta 450 CP, datorita combustibilului pe baza de etanol E100. Mazda nu a confirmat pana acum trecerea la productia de serie pentru vreunul dintre aceste concepte. |
Re: Mazda Furai Concept Car
asta e chiar un adevarat concept car .nota 10
|
batmobile.......:shock:
|
ca design arata de nota 10 ........... pur shi simplu e super agresiva shi ***urista
|
liniile alea sunt criminale!!:O:O
|
Ariel_O.Z.: Mazda Furai Concept Car
oooaaauuuuu!!!...ce e asta batmobil-ul lui Batman?!!!super masina...adevarat concept
|
Arata f. bine, cam ca toate conceptele Mazda!
|
superba...no coment :shock:
|
|
avion frate, stealth design
|
da ..super masina
|
Da arata foarte bine dar totusi 450 de cp pe ethanol e100 care din cate stiu eu e cel mai bun ,are ceva ceva .. si unde va fii folosit? doar la curse?
|
cum a mai zis cineva.. chiar ca zici ca e masina lu BAtman :)
oricum e smechera tare.. :twisted: |
arata bine...dar cred ca v-a fi folosit doar la curse (vorba lu bogdan) in oras n-ai ce face cu ea...in rest frumoasa si chiar reusita masina
|
:lol:tare as vea sa o vad pe strazile de la noi cum se descurca:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning