![]() |
100 km/h-0 km/h in 2 sec...posibil asa ceva?
fratilor am vazut o emisiune pe reality tv si prezenta bmw m3..da nu ala csl...si spuneau aia ca masina se poate opri de la 100 km/h in doar 2 sec...ce spuneti?si nu a aratat daca avea brembo sau nu...
|
cu siguranta,orice masina poate face asta,chiar si fara frine...................la impactul cu un copac serios.
|
poate era si o lamurire la cum franeaza
2 sec inseamna 5 miscari deci 1.frana brusca senzori totali activati ..2 +3. frana motor 4 .frana mana 5. ai zburat cu tot cu airbag ..... :lol: . totusi 2 sec raman 2 sec :roll: a am uitat mai da drumu si la parasuta si are motor pe revers in fata cu reactie :lol: |
nu se poate , adica si de s-ar putea, cui iar trebui ? daca o masina se opreste de la 100 km/h in 2 sec ar crea o forta G asupra pasagerilor de ar orbii .
|
la viteza aia, 2 sec inseamna 55,54 metri.....
daca o mai da si in frana si se aplica toate ecuatiile, cine stie? :? :roll: :roll: :roll: |
am vazut astazi la TV o emisiune in care spunea ca noul M6 frineaza de la 100 la 0 in 36m.
|
Re:
Quote:
|
mie unu mi se pare imposibil ... de la 100 la 0 franeaza rollercoasterele alea de la discovery ... dar cu zicea cineva mai sus fortza este imensa ... si daca stam sse ne gandim hai sa zicem k e posibil ... dar nu totzi shoferii sunt pilotzi de avioane de vanatoare sa reziste la fortze g asa de mari
|
m3 csl franeaza de la 200(!!!!) la 0 in 4.7 sec. si 100 la 0 in ~33m
|
Veyron va frana de la 400 kmh la 0 in 10 secunde :shock:
|
nu cre ca se poate asa ceva da cine draq stie ce le coace capu' lu aia de la bmw
|
adica? ce nu se poate?
uite timpii de la 200km/h la 0 m5: 5.4s m3 csl: 4.7s m3: 5.1s m5 (e39): 5.5s astea sunt de la 200, de ce sa nu se poata 2s si ceva de la 100? |
Re:
Quote:
|
Quote:
De ce vi se pare asa de greu??? Am gasit de exemplu cum ca alfa 147 ar frana in 3,2secunde... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning