Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59762-60-min-trait.html)

MeHiGH 10-12-07 21:45

Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?

Ce ati face daca ati mai avea numai
60 MIN
de trait ?

Ce ati face in situatia asta ? Ati astepta ? Ati citi ? Ati face sex ? Ati merge la biseria ? V-ati plimba cu masina ? Nu vreau poll , ca nu poti concentra nici in 100 de obtiuni macar 2% din ideile comune(cred)...

Incep eu :
Pe loc , m-am gandit ca as putea scurta perioada de asteptare , ca sunt foarte grabit ... dar am zis ca nu are rost , as incerca sa incalc cat pot de multe regulile ( de orice natura ) , sa fur o tona de bani , sa conduc o masina furata , dar rapida , sa incerc sa ii aflu viteza maxima , sa fur niste arme , sa rezolv niste probleme cu vechii "amici" (incep cu vecinul de la parter) ... pe urma mi-as vizita prietena , sa o vad pentru ultima data ... si aici intervine si un plan a si un plan b
a ) sa pastrez un golt pentru mine si in ultima secunda sa apas pe tragaci
b ) sa astept , sa vad daca nu cumva e o pacaleala si pe urma sa fug cat mai repede din tara impreuna cu fata , altfel as putrezi in puscarie :D(vedeti ce face femeia din om ?:mrgreen:)

Mustang 10-12-07 22:09

Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?

A mai fost un topic de genul ! ;)

MeHiGH 10-12-07 22:47

scuzele mele atunci.... multumesc pentru intelegere :)
(moderatorii sa faca ce cred de cuviinta)

Sasha 11-12-07 16:08

:shock: OMG....chiar nu stiu.... ceva iesit din comun...oricum ceva ce n`as avea curajul sa fac deobicei...i don't know..... :rolleyes2

NSL_KiwY 11-12-07 20:40

Getaway in Bucharest

Maskatu 11-12-07 21:13

Quote:

Originally Posted by MeHiGH (Post 1240464)
Ce ati face daca ati mai avea numai
60 MIN
de trait ?

[LEFT][SIZE=2]Ce ati face in situatia asta ? Ati astepta ? Ati citi ? Ati face sex ? Ati merge la biseria ? V-ati plimba cu masina ? Nu vreau poll , ca nu poti concentra nici in 100 de obtiuni macar 2% din ideile comune(cred)...

As astepta citind o carte despre sex cu gandul la biserica si la masina in care m-am urcat pt ultima data :D .... ehhh e grea intrebarea asta... cred ca pe moment ne-am da seama cel mai bine:rolleyes2

Magos 12-12-07 06:07

As fura ceva rapid de tot si as pleca la Tulcea!!!!!!

bmwm5 12-12-07 06:17

as lua o basculanta si as distruge toate masinile scumpe din Bucuresti.daca-mi mai ramane timp ii dau o mama de bataie si lu videanu

MauS 12-12-07 08:16

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1242687)
as lua o basculanta si as distruge toate masinile scumpe din Bucuresti.daca-mi mai ramane timp ii dau o mama de bataie si lu videanu

Dupa ce faci praf cu basculanta masini de milioane de euro, ar fi tare sa-ti spuna unu' ca a fost o gluma:lol:

Mustang 12-12-07 08:30

Exista ultima varianta ... suicidul. :lol:

bmwm5 12-12-07 08:59

macar sa apuc sa-l bat pe ala,mai vedem dupa.a parca as lua la fuga si niste umflati cu passat-uri cu girofar,asa pentru...senzatii tari

~Ada~ 12-12-07 17:58

Greu de raspuns:inyourfac Mi-as trai ultimele minute intens din toate punctele de vedere:totul dus la extrem...:drdodgy: As face lucruri care acum nu le-as face,de care mi-ar fii teama acum:lol: nu cred ca m-as mai gandi la nimeni sau aproape nimeni:blink:

N3n3a 12-12-07 19:24

si eu cred ca la fel as face ... totul dus la extrem ... aaa si as fugari si vreo 2 cap de creta :)) ... sa ii chinui putin :D

Maskatu 12-12-07 20:59

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1242751)
Dupa ce faci praf cu basculanta masini de milioane de euro, ar fi tare sa-ti spuna unu' ca a fost o gluma:lol:

hahahaha sau sa zica smile ai fost filmat cu camera ascunsa :)))).. sper ca ai asigurare de viata ca o sa te batem de faci pe tine caca:lol: :lol: :lol:

Mustang 13-12-07 08:48

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1242684)
As fura ceva rapid de tot si as pleca la Tulcea!!!!!!

N-ajungi. ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning