![]() |
BMW Z3 argintiu HHF304
9 Attachment(s)
BMW Z3 argintiu HHF304
-minus: este o msina f incarcata. prea multe elemente de caroserie pe o masina asa de mica: prize false, un eleron nejustificat, etc -minus: o solutue neinspirata de a adapta dupa modelul japonez, care se potriveste mai bine la mx5, rx7, o masina asa de mica. prtic, nu se pupa prea bine in caroserie ex in fata: gurile de aerisire caracteristice bmw nu au nici o legatura cu bara fata. + plus: un plus incontestabil la alegerea jantelor: culoarea masinii cu buza cromata... dau f bine pe masina + in interior : asezarea multimedia, dvd, ps2 ? nu se poate banui cat de comoda e bara de deasupra schimbatorului. comod este o conditie a ergonomiei |
Boaca :P nush dc ne arati masini de afara oricum a bagat ceva bani in ea cam excentrica parera mea , interioru misto da nush cat de confortabil schimba vitezele
|
sunt masini de la tuning-sound oradea, si exemple bune de discutat
punem si de la noi, stai linistit |
EXTREM DE INCARCATA LA EXTERIOR!!! :oops: Interiorul e frumos!!!
|
Interiorul arata foarte bine, exteriorul este frumusel dar nu imi place eleronul
|
a vrut sa o faca mult prea deosebita si cred ca a cam exagerat cu spoilerul fatza si cu eleronul 8)
|
mi se pare ca e totusi cam incarcata iar eleronu e prea mare pt ea trebuia ceva mai finut avnd in vedere ca e totusi o masina mai mica
|
vuai e incarcata rau la exterior...
prea multe prize nebunii false... interiorul este bun dar nush ce vrea sa insemne bara aia iana in skimbator e oricum...e frumoasa asa dar parca ptr o mashina asa mica atatea kestii pe ea... eleronu e pus de forma banuiesc... si parca mergea si o alta culoare un verde kawasaki! |
eleronul si tobele sunt urate rau,la rest nu m-am mai uitat detaliat ca nu are rost
|
apropo...ce rost are chestia aceea din metal pusa deasupra schimbatorului de viteze :roll: :?:
|
urat eleron .. urate tobe .. pacat .. interior adevarat .. bestial ... merge ...
|
nu mia fiti asa carcorasi ca e frumoasa...plus ca acvariul din portbagaj e bestial :)) pentru cei pasionati de pesti...
|
revin asupra ideii de baza in tuning...e greu sa faci dintro masina europeana ,o masina cu aspect si styling japonez sau american,nu merita efortul pastrand linia pastrezi armonia si frumusetea masinii.....de acea orice masina care se vrea a fi la baza europeana si sa devina japoneza iese un kitch,si invers.......exemplu acestui z3 este destul de evident.......... voi posta cateva creatii pur europene pt a le putea comenta [stilul este f important.mai important decat gustul chiar :)))]
|
putin cam incaracata.jante bune ca focu
|
Re: BMW Z3 argintiu HHF304
e putzin cam exagerata parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning