![]() |
Astra C20LET cu Unichip si GT35
1 Attachment(s)
A fost odata un proiect numit GESI, ASTRA cu numere de Franta a lui Bogdan. Asta se intampla la fix 1.1 bar de boost... Era pacat sa nu vada si ochiul vostru ce facea motorul asta.
|
Re: Astra C20LET cu Unichip si GT35
Quote:
mare pacat ca Bubu nu a mai continuat proiectul! :( |
unde este masina acum? ce s-a intamplat cu ea?
|
Masina nu o sa mai fie ....dar motorul se va afla pe o Calibra .........
|
a lu cine?
|
Quote:
|
Bun asa... si tot atat o sa scoata?
|
Asta ramane de vazut.......
|
Quote:
|
La ce cochilie avea sub capota e si normal ... si daca era reglata ( si era reglata de meshterul Ilie cred ) cum trebuie e si normal sa urce la valorile alea .
Si ce plaja de turatie , putere si cuplu frumoasa avea ! |
Putem primi ceva date exacte privint modificarile efectuate la motor?
|
Quote:
ai mai incercat si cu altii sa vezi cum se fac diverse chestii pt ca apoi sa le scoti pe piata spunind ca sint inventia ta racing condom |
Quote:
In primul rand nu am intrebat cum e facut softul, ca 2-3 tevi puse altfel, prelucrari ulteriaoare ce nu are cum sa specifice cineva schimb deja multi parametrii la un soft. Despre mine si sebastian, in viata mea nu ma trecut carpatii (nu sunt mandru de asta...sunt foarte multe locuri frumoase:sad: ) ma umblu nimai in europa, sunt la universitatea din budapesta ca inginer mecanic Daca vrei si alte dovezi cauta-ma prin alte forumuri, tot HEXER sunt (in special cele din ungaria...). |
Quote:
|
Quote:
Asi fi bucuros sa stiu despre masini cat stie Sebastian. Dar in continuare sustin intrebarea, cat ati schimbat si ce la motort? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning