![]() |
Bn-02-tzy
7 Attachment(s)
Dacia unui prieten
|
Re: Bn-02-tzy
2 Attachment(s)
spoiere, praguri, jante aliaj, scaune opel incalzite, impecabila
|
Marfa bravo..mai pune poze :lol:
|
Super tare masina, da stopurile sunt bestiale vin perfect pe masina.
De unde sunt, unde se gasesc sau cum sunt facute ca sigur mi-as pune? Un proiect frumos Multa bafta |
Quote:
e frumoasa bijuteria ta scumpa :D |
Imi place masina....sa o stapaneasca fara incidente neplacute proprietarul
|
deci in prima poza mashina e criminala .... nu am cuvinte... daca o lasa simpla shi trantita la asfalt..... in orice caz e dragutza ;)
|
spatele arata super ,da nu prea imi dau seama ce face cu 2 tuburi
|
Cred k o sa sara chitul depe ea cand i-o da drumul la ambele suburi.
|
Foarte frumoasa masinutza, dar vopseste-i pleoapele alea si trebuia sa ii ingropi semnalele alea de pe bara, dar in rest e super. BV!!!
|
Foarte frumoasa,pare intretinuta si bn k nu are tuning "made in Vitan"e facuta cu gust shi a demonstrat ca poate arata bine cu spoilere,praguri si alte nebunii si o Dacia 1300.Felicitari propietarului
|
personal nu-mi place de nici o culoare, masina are linie si jante daca o lasa cu spoilerele originale si putin mai joasa arata 1000x mai bine
parere personala |
coretc......subscriu
|
Bara spate e hidoasa, fatza mai merge. Respect efortul depus dar sincer se putea mult mai bine... Semnalizarile alea nu au ce cauta acolo si pleoapele fa-le ceva, nu dau bine deloc, sau da-le jos, cred ca ar fi mult mai bine. Acum depinde ce crezi tu, daca tie iti place e ok, daca pt tine conteaza si parerea altora ia-le in considerare... Stopurile nota 10, le vindea cineva la Bazar parca, exteriorul e de plexic transparent, ca in anunt mi se pareau ca erau invelite in ceolofan...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning