![]() |
E30 320i coupe Mostenire de familie
9 Attachment(s)
Am dat numele thread-ului "mostenire de familie" pt ca masina a fost a parintiilor...a fost cumparata prin 97 din slatina...pe vremea aceea avea un motor de 2.3 litri cu cutie de alpina...intre timp motoru a fost schimbat(din cate stiu eu avea probleme mari cu chiuloasa si taicameo a preferat sa-l schimbe cu unu de 2 litri) iar cutia de viteze a fost schimbata cu una normala(cutia de alpina a fost lasata la service :( din pacate..cu tot cu motoru de 2.3)...prin 2000 masina a fost vopsita de niste "meseriasi" care din punctu meu de vedere si-au batut joc de ea..acum sa vorbim putin si de prezent....am pus mana pe masina acum o luna jumate...si spun ca am pus mana pe ea pt ca a zácut 4 luni intr-un service de 2 bani care pana la urma nu i-a facut absolut nimic (trebuia sa-i schimbe pistonasu de la ambreaj si baia de ulei...) in cele din urma masina a ajuns pe maini bune...ambreaju a fost facut si masina a capatat o baie de ulei "noua"...intre timp i-am pus suspensie sport fata+spate , jenti si short-swifter..astept niste pareri..idei..orice ajutor este binevenit...momentan am ramas in paná de bani..deci..o sa stea umpic pe bara ursu..asta pana la primavara cand planuiesc un transplant de motor :D ..am atasat si niste poze cu masina (in pozele cu numerele de OT era "stock" masina..cum au cumparat-o ai mei si am impresia ca atunci fusese scoasa din vopsitorie)
ps: jentziile pe spate inca nu le-am schimbat...persoana care mi le-a vandut asteapta alte jentzi si pana atunci mi le-a pus doar pe cele de pe fatza) |
Re: E30 320i coupe Mostenire de familie
e de munca la masina ca au avut altii inainte grija de ea:))
|
Quote:
|
frumos urs o alta vopsea chiar ar trebui dar are linii calumea chiar i-mi place masina ce planuri mai ai inafara de motor? eu i-as pune botul de `90 si bara spate tot de `90
|
Bafte la lucru si la tuning.Frumos ursul.
Spune-mi si mie,te rog,pe cat sunt jantele tale de pe masina,cele vechi? |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari Alexutzu ptr o masina cu mult potential, asteptam noul motor care sper ca o sa fie in 6... :)
|
maine o sa vina si jantele de pe spate......si parerea mea e sa pui un mtech1...despre asta o sa vb................pana la exterior mai sunt multe de facut
|
Quote:
|
Imi place cum arata pe masina.Ma gandeam sa le schimb pe ale mele dar nu e momentul cel mai bun acum.Dar eram totusi curios,si de pret ...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza cu ursuletul...
O sa va dea Alexutzu vesti noi despre ursache... |
4 Attachment(s)
Cand am vazut pozele cu bmw-ul tau mi-am adus aminte de al meu care arata cam la fel... culoarea asta se matuieste foarte devreme si vizibil. Am atasat cateva poze cu masina mea innainte sa o vopsesc si dupa, poate iti faci si tu o idee cum va arata daca iti alegi un rosu :)
Bafta mai departe cu masina! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning