Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Sugestii pentru tuning Matiz (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/5804-sugestii-tuning-matiz.html)

Eddy 07-06-05 03:50

Sugestii pentru tuning Matiz

Ma intereseaza in primul rand sa fac ceva la motor ....48 CP e cam putin. Ce pot sa fac ....unde pot sa fac ....si cam cat costa ???

cls21b_EVO 07-06-05 09:14

Asadar un chip ...acesta fiind cea mai buna varianta...este 220 de Euro la PitStop Tuning ...(La Perla) si iti mareste puterea cu vreo 10 cai cam asa...(cel mult) ...mai este si filtrul de aer sport tot de acolo pe la 50 de Euro ...care mai da si el cam 1 cal...si un sunet misto rau chiar...si ultima chestie evacuare Borla sau orice ce alta firma...200 Euro aproximativ ..care da cam inca 1-2 cai ...
Sau mai poti sa cauti un motor care sa incapa la Matiz...nu stiu exact ce...

NEo007RX4 07-06-05 21:14

nu chipu din pacate la matiz nu iti da 10 cai... iti da 10-12% din puterea motorului...adica 4-5 cai... filtru de aer, nu iti da nici un cal, si nici toba finala nu iti da nici un cal... doar tuning pshihologic... suna bine si simti ca e mai puternica... :) la motor nu prea ai ce face.. in primu rand, incearca sai imbunatatesti stabilititatea, o suspensie si roti mai late... dupa, sistemu de franare... cand ai facut astea, gandeste la ceva serios si la motor...eventual un transplant

Eddy 07-06-05 23:58

Multumes pentru sfaturi ...si mai ales pentru lista de preturi . Intradevar la o astfel de masina stabilitatea lasa de dorit . CE MAI VREAU SA VA INTREB :

DACA PUN JANTE DE 14 TREBUIE SA MODIFIC CEVA LA ARIPI SAU LA CAROSERIE ?

NSL_Doru 08-06-05 01:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eddy\"
Multumes pentru sfaturi ...si mai ales pentru lista de preturi . Intradevar la o astfel de masina stabilitatea lasa de dorit . CE MAI VREAU SA VA INTREB :

DACA PUN JANTE DE 14 TREBUIE SA MODIFIC CEVA LA ARIPI SAU LA CAROSERIE ?

Nu trebuie modificat nimic ... Se incadreaza perfect si jentile pe 14\" dar vezi pe unde gasesti pentru ca sunt greu de procurat datorita distantei intre prezoane.In functie de cauciucuri e posibil sa frece putin rotile din spate asta insemnand ca trebuie sa intaresti telescoapele sau dupa nevoie sa umfli aripile.

GEF style 12-06-05 16:58

NEo007RX4......tre sa te contrazic
la motor la matiz poti face chiar fffff multe de ex...din motorul stock d matiz de 800cmc scoti lejer 129 de cai cu modesta suma de 4.400 euro si mai tre sa intaresti planetarele...dar ai machetutza de 6-7 sec 0-100...si o sa vezi si acel matiz undeva prin toamna pe straile romaniei

HolySoul 23-06-05 01:10

mai mult de 75 cai n-ai cum sa scoti din motoru de matiz ... stiu sigur! :)

HolySoul 23-06-05 01:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GEF style\"
la motor la matiz poti face chiar fffff multe de ex...din motorul stock d matiz de 800cmc scoti lejer 129 de cai cu modesta suma de 4.400 euro si mai tre sa intaresti planetarele...dar ai machetutza de 6-7 sec 0-100...si o sa vezi si acel matiz undeva prin toamna pe straile romaniei

129 de cai pe matiz ?
creca glumesti .... ramai cu volanu-n mana si-ti pleaca rotile cu juma de caroserie .
Ai idee in ce consta sasiul la matiz ?
urc-o pe rampa si uita-te ! :)

ZooM-ZooM 23-06-05 11:47

Metre...de unde pana unde are a ta 48 cp?!?!?!? a mea are 54 :lol: :lol: sau a rog..peste 50...ma uit in talon si iti zic :)))
;)

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8221 stock stock...dar cauciucurile sunt cam \"Slick-uri\" :)) :lol: :lol:

TND--TEAM 23-06-05 17:37

sal si eu am matiz si e o masina foarte buna dar porbagaj in loc de roata de rezerva eu cred ca pt matizul tau ar trebui o aerografie dar cam costa ceva pleoape cateva flacari o prizza :arrow:

NEo007RX4 23-06-05 20:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GEF style\"

160 cai pe litru? eu nu cred...sper sa vad asta... fara suparare da cei faci la motor?? ca nici honda nu are 160hp/litru

TND--TEAM 23-06-05 21:38

fara suparare dar matizul nu este nici masina de curse dar nu se mirita tuning pe un matiz :P

T@zMania 04-01-06 19:11

1 Attachment(s)
daca omul are o pasiune ptr masina asta de ce sa nu faca ma tuning?macar exterior.....si am vazut ceva matizuri care arata chiar bine carosate....

ZooM-ZooM 04-01-06 22:27

1 Attachment(s)
chiar asa :D :) :lol:
bani sa \"Este\" ca pasiunea e mare,iar surpriza e si mai mare cand te face unu cu matizu la semafor :D :twisted:

quick_5hifter 05-01-06 01:40

tnd--\"team\", pe langa faptul ca scrii \"execrabil\", mai dai si sfaturi de 2 lei...omul a intrebat de ceva la motor, nu de \"aerografie\" sau de \"porbagajul\" tau...
jante pe 14 intra lejer la matiz, din moment ce au intrat la tico;
iar de modificat...daca pui gume corespunzatoare, nu trebuie sa mai umbli la aripi

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning