![]() |
E30 - Mi-am luat belea pe cap!
Salut!am luat si eo acum 6 zile un bmw e 30 din 1987 cu motor d 2000:D .masina sper sa intre cat mai curand in service pt ca nu este cine stie ce!am si eo o rugaminte:care stie un tinichigiu bun si un vopsitorsi care are vreun motor cat mai mare d vanzare(un 3.5 ma intereseaza).masina nu prea a fost ingrijita dar pt ani ei se tine bine.Are aer conditionat,geamuri electrice,kit d M tech 1 suspensie sport si am luato la 2000 euro(zic ca este bine)si chiar merita sa o fac frumoasa.astept niste pareri la partea cu vopsitoria,vreau sa o fac negru mat lateral si capota,plafon si portbagaj sa fie alb perlat.ce ziceti?
|
Re: Mi-am luat belea pe cap!E 30
salut . pune si tu niste poze . sa vedem si noi masina :-P
|
o sa pun diseara!acum sunt la munk si nu am in calculatoru asta!
|
oricum daca tot ai luat o decizie sa`ti iei un e30 si nu ai de gand sa modifici ceva la el pe placul tau nu are absolut nici un rost sa`l faci..hotararea e a ta si multa bafta!
|
1 Attachment(s)
uite aici . o combinatie de Alb + negru . ar fi o treaba. dar aku nustu cate de bine da negru mat . cu alb perlat . mai bine ai folosi mat si alb si negru . sau ii dai negru lucios ;)
|
1 Attachment(s)
la masina stiu ce sa fac,doar la culoare nu sunt hotaratAttachment 373376
|
doar poza asta am gasito!o sa fac azi si o sa le pun diseara.
|
nu pune 2 culori sau mai multe pe urs , nu da bine deloc :(
ai putea opta pt rosu ,negru , visiniu si gri , astea sunt culorile care dau f bine pe urs ;) |
Quote:
|
salut imi place masina ta s-o stapanesti sanatos si apropo nu ti-ai luat belea pe cap .
TI-AI LUAT UN HOBBY care o sa-ti manaca banii si dupa ce bagi ceva mai multi in ea nu cred ca o mai dai(mie asta mi sa intamplat) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gata!am revenit.masina a intrat la vopsitorie si abia astept sa iasa.nu gasesc un motor p plac.vreau 2.5 24 valve sau 3.5 12 valve.astept oferte!:-P
|
Am eu un prieten care are un motor 2.5 24 valve .
Uite nr. lui si vb. cu el : 0768080035 Catalin . Salut ! ! ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning