![]() |
Caut dragoste la prima vedere
:lol: :lol: :lol: va rog ajutatima..o cunoaste cineva?? :cry: :cry: 8)
https://www.4tuning.ro/new/view_photo...album42&id=aex |
cineva sigur trebuie sa o cunoasca ... eu nu :cry:
|
deci o stiu
am vazut-o acolo E SUBERBA FRATE dar serios nu mai stiu a cui prietena e am vazut masina din care a coborat dar am uitat lasa ca poate imi amintesc :wink: |
Frumoasa creatura !!!! Nici fata nu e mai prejos... :lol: :lol: :lol:
Chiar ca e super... motorsport i6 de vreo 300 de calushei... Gagica nu stiu cine e... Dar Bucurestiul e plin de boxeritze ca duduia din imagine... Succes la cautat cata !!! |
:lol: :lol: da stiu cai plina toata tara nu numai bucurestuiul .. :lol: ..dar eu o vreau sa o cunosc pe domnisoara din poza poate ma ajuta cineva.. :cry: :cry:
|
pai Cata, ce s-a intamplat cu prietena ta, relatie de mult timp si alte alea......si cu fata din poza vrei doar asa, o \"prietenie\" ? :lol: :lol:
|
:lol: :lol: pimp care prietena... 8) :lol: :lol: poi la asa o fata ..cum este in poza ce pot sa mai zic.. :lol: :lol:
|
Quote:
|
eu nu o cunosc ...dar as vrea..:):)...acum dk cata a fost primul ..oricum nu e genul meu :D:D
|
cata daca afla prietena ce`tzi face.. :boxing: :punch: numai box itzi iei :lol:
|
Cata, mi se pare mie sau vorbeste la telefon ????
Opaaaaaaaaaaaa..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A sunat sa vada daca e cuminte... :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: lasa ca este genul meu.. :lol: :lol: chiar nu o cunoaste nimeni?? :cry: :cry:
|
eu nu o cunosc , dar sper sa te ajute cineva... si despe \"nu e genul meu \" glumeam :) ...:D
|
:lol: :lol: espinoza care prietena .. :lol: nu mai am .. :twisted: sunt in cautare..de aia sper sa ma ajuta careva.. :cry:
|
Cataline, eu nu o cunosc pe fata si nici n-am vazut-o la Prisma.
Dar stiu cum o poti gasi... Baga un nou topic cu dedicatie pt fete in care zici de unde esti si ce masinutza conduci si sa vezi cate romance or sa se prezinte la datorie... :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning