Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   PAINT-JOB CALIBRA (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/5376-paint-job-calibra.html)

gaju 16-05-05 14:50

PAINT-JOB CALIBRA

4 Attachment(s)
ce ziceti ?

madfish 16-05-05 14:57

reusit paint jobu`. Asta ati pregatit-o pentru urmatoru` tuning show ? :lol:

alexutzu 16-05-05 14:59

interesant, arata extraordinar fata de cum arata inainte

dar sincer nu imi place acolo in spatele rotii din fata (ce aiurea suna :lol: )..... nu stiu ce vrea sa fie dar mie nu imi place

gaju 16-05-05 15:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
interesant, arata extraordinar fata de cum arata inainte

dar sincer nu imi place acolo in spatele rotii din fata (ce aiurea suna :lol: )..... nu stiu ce vrea sa fie dar mie nu imi place

se vrea un fum de la roti.
in realitate da mult mai bine ca in poza.
vii la oradea pe 22?

alexutzu 16-05-05 16:04

din pacate de la Bucuresti pana la Oradea sunt foarte multi kilometrii, deci nu o sa ajung pe acolo :(

teddy 16-05-05 16:25

nu imi place deloc, probabil e doar o chestie de gust... cred ca ar fi dat mult mai bine un two-tone paintjob ca pe pisicutza. pare facuta in graba...

200SX 16-05-05 16:43

mana artistului pare buna, dar masina per ansamblu cum a iesit nu-mi place

PS: cam cat costa o treaba dasta? (adica paintjob-ul)

blowwind 16-05-05 16:45

per total arata bine...dar mai trebuie lucrat la spate si laterale (body kit :) )

AR120CP 16-05-05 17:14

nu se compara cu ceea ce am vazut la Arad. Acum arata mult mai bine :shock: :shock:

TheSinner2 16-05-05 17:18

eu zic ca mai bine o lasai neagra... luai mai multi bani pe ea... acum noul proprietar va trebui sa o vopseasca.....

xxdadixx 16-05-05 17:55

Arata bine in mare. Banuiesc ca e acelasi autor ca pe cealalta calibra rosie, cea argintie si inca cateva masini. Nu imi place ca desenele alea sunt spalacite si nu se compara cu ce vezi pe dincolo. Acelasi lucru l-am spus si la calibra rosie! Nu zic ca nu arata bine :P

daflyer_oradea 16-05-05 18:27

arata clar de tot, mult mult mai bine decat um arata inainte. Plus ca intercooleru ala arata beton acum...ca e si incadrat. :D misto de tot, Cristi. Pacat ca nu am ajuns la Arad cu ea. :D

DRooPY 16-05-05 20:06

Marfa paint jobul.. ce sa zic cine stie cunoaste.. multa bafta

Caprise 17-05-05 12:39

Salut :wave: As avea si eu o intrebare. Pe ultima poza apare in spate la Calibra o masina verde ... e cumva un IMS? :P
Calibra e ... merge :P (sper sa nu supar pe nimeni) oricum e speciala pe langa celelalte. Apropo ... ma gandesc ca nu destainuiti detaliile referitoare la realizarea paint job-ului... sa ma insel?! :bunch:

Piry 17-05-05 12:49

ideea in principiu nu-i rea dar o iesit cetos / spalacit, adica in graba cred.

plus ca iarasi ai mers pe stilul \"tech\" adica futurist. de ce nu ai incercat altceva.

oricum ii clar ca ai vrut sa maschezi intercooleru :P dar cu putina creatie si imaginatie in plus cred ca se puteau gasii si alte optiuni.

asta a fost parerea mea sincera. :P

oricum ai dat banii, si nu trebe sa iti para rau :P

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning