![]() |
Bv 05 Dfn Viitorul Bv 89 Wrc
10 Attachment(s)
Salutare am reusit si eu in sfarsit sa imi pun daciile pe 4 tuning,deci sunt nou ...Pot sa spun ca am multe de facut pana acum am reusit sa fac cate ceva la ele ....am 3 dacii doua Dacii a1300 si una 1310 ....
Prima mea Dacie a fost cea galbena 1300 care a fost a tatalui meu este din 1977 cumparata de noua,tatal meu fiind mecanic a avut grija mare de ea,are mici modificari la motor este motor de 1.4 cu supape de 1.6 cu volanta usurata si cutie in 5 de renault,servo frana ...si multe alte prin interior..arata foarte bine pe asta o tin originala la exterior.Cea dea 2 Dacie 1300 este din 1973 si a fost a bunicului meu la fel de intretinuta numai ca asta este toata frantuzeasca si m-am apucat de modificat stil gordini...m-am chinuit mult cu suspensiile cu franele ...m-ai am de munca o gramada dar sunt multumit de rezulate.Cea de a 3 Dacie este una 1310 din 1986 care am cumpart-o acum 4 luni si i-am adus mici modificari ...are motor de papuc de 1.6,am lucrat la caroserie era praf si acum o las asa pana o termin pe cea albastra ... MULTUMESC FRUMOS SI ASTEPT PARERI EVENTUAL PUTEM VB PE MESSENGER ID-UL MEU LUCYL_LUCYL VA ASTEPT |
Re: Bv 05 Dfn Viitorul Bv 89 Wrc
da dragutze,sa le stapanesti sanatos si spor la treaba ca vad ca ai de muncit la ele,sa iasa ceva frumos
|
nu prea inteleg ce vrei tu sa faci la partea fata....e din maus facuta treaba aia acolo sau e pe bune?
baga niste pedale si presuri etc etc, consola arata bine zic eu |
Cea galbena "originala" ai stricat-o cu pragurile alea si cu acel interior..
Cu celelalte doua iti urez spor la treaba,ca e de lucru mai ales la cea albastra.. |
are dreptate bogdan, pe aia galbena ai stricato cu pragurile, da-le jos imediat.la aia din 86 punei masca aia intre faruri k fara ea e hidoasa.
la aia albastra... spor la treaba k ai destul... succes |
nu am inteles de ce la aia galben ai taiat spoilerul de cielo si l`ai prins acolo.
mai bine arata fara. asa nu`mi place dar tie trebuie sa`ti palca |
Nu stiu ce vrei sa ii faci lu' aia galbena in fata dar arata naspa rau de tot,imi place aia albastra.:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aia albastra nu e aia de scria "enigma" pe ea la un momentdat ??
|
mie sincer nu imi place aia galbena cu spoiler de cielo taiat si pus acolo.... trebuie bagati bani multi in ele si munca daca vrei sa iasa ceva...
|
mai bine ai incerca sa faci o masina unica ...nu sa te apuci sa copii WRCu ..si sa stii ca nu esti primu care copie WRCu mai e una in constanta ..o copie ieftina a WRCului plina de chit
|
cea albastra o sa iese mortal cel putin asa cred eu dar speram sa nu copieze ceva de la wrc
Eu iti urez bafat dar apropo unde e cea dea 3 masina 1310 |
uitati toate dacile smechere (TAU,WRC,COT...etc)din romania merita vazut
https://www.youtube.com/watch?v=e1HbE...elated&search= |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning