![]() |
Sport-Coupe 2.0 - anii '90 ... europene vs japoneze
4 Attachment(s)
Opel Calibra vs Ford Probe vs Toyota Celica vs Honda Prelude
|
Re: Sport-Coupe 2.0 - anii '90 ... europene vs japoneze
incepand de acum un an am cautat varianta cea mai buna.. am cautat pe internet ,am citit tot ce se poate citi , am intrebat in stanga si in dreapta , chiar le am testat in jocuri video :) si pana la urma m-am hotarat la una din ele si nu mi pare rau... voi care o preferati si de ce?
|
Cea mai frumoasa mi se pare Celica..si e si destul de rar modelul asta...
Probe-ul am auzit ca nu e foarte fiabil...si arata frumos-ciudat :D.....designul lui deja mi se pare depasit...nush de ce..:| Prelude-ul e fff frumos...dar...nush...nu ma atrage(pe langa cele prezentate). Partea buna e ca e Honda...:). In topul meu ar fi pe locul 2 dintre cele 4. Opelul e frumos..dar e deja depasit pe strazile din Romania...in cazul lui partea buna e ca sunt fff multe piese de schimb...si deja sunt destul de multi experti in modificarea motoarelor de opel... Eu sper ca ai ales Celica...desi cred ca nu e asa :p |
eu as merge pe celica........mai ales gt4
|
am pus masinile in ordinea inversa fata de cum as fi ales eu...daca nu gaseam nicicum prelude luam celica ..ca design mi se pare un pic mai urata ca prelude si fff important pt mine-- prelude e cea mai lata si cea mai joasa ca inaltime totala. in rest ca performanta celica e buna deasemenea si ca fiabilitate la fel..ceea ce nu pot spune de ford sau opel
|
Ne spui si noua ce ai ales? :p
|
ca aia neagra cu jante pe 17:)
|
Vezi ca si Calibra tot cam neagra e ;)...daca ar fi sa realeg...tot Prelude as alege...Am fost cu Celica si trage bine, poate doar putin mai lenta ca Prelude, dar are o directie foarte neutra...Probe nu-mi place de fel, iar Calibra probabil m-ar fi interesat daca eram in Europa...=> 1.Prelude 2.Calibra 3.Celica 4.Probe(clasarea Calibra inaintea Celica e doar subiectiva pt ca nu am condus Calibra dar imi place cum arata mai mult ca Celica)
|
Quote:
|
Prelude ! da as prefera 2.2
|
celicaaaa e frumoasa:X si japonezii au motoare mai vioaie putin:P
|
CALIBRA C20LET 4x4 :X :peace: :peace: ..masina care mi'a marcat copilaria....my first love :oops:
|
honda prelude . pare cea mia smk
|
Quote:
ps:vezi ca 2.2 are si 130cp |
a mea de 2.0 are 133 cp ... chiar modelul 2.2 nonvtec trebuie sa fie mai puternica ...modelul 2.3 are 168 cp
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning