![]() |
dr.zozo se muta si in sibiu
aprox din 1 sept se va deschide un atelier de tuning de la balanta 600 de metri peste podul cibin la dreapta.
tot ce cuprinde audio si tuning veti gasi acolo. astept niste pareri:) |
Re: dr.zozo se muta si in sibiu
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut.baieti,sunt zozo din oradea.cred si mai mult ca sigur ca ma voi alatura voua, cel putin celor carora le plac masinile frumos tunate si lucrul de calitate.am vazut ca in sibiu exista multi fani ai tuningului, shi as vrea sa facaem cva de mare amploare in sibiu fiindca are potential.umbland mai multe zile prin sibiu si interesandu-ma mai mult in privintza acestei ramuri,am gasit doar un singur magazin care comercializeaza mai mult partea audio decat partea de tuninig.sunt destul de multe lucruri de calitate si la preturi bune,(respectul meu )dar eu sunt axat pe total alte treburi.mai mult ca sigur k vom colabora.Mi-am inchiriat deja spatiu pt. firma si atelier.locatia este:de la fabrica balanta,600 de metri inainte peste podul cibin,chiar pe partea dreapta cum treci podul.
Astept pareri,necesitati,sprijin,etc. Cu respect,Zozo. PS:va prezint cateva poze de la ultima lucrere a mea,care e in constructie. |
bine ai venit la sibiu....
respect pt intentia ta de a face un atelier si magazin de tuning.....si mult succes in proiectele tale de viitor(in legatura cu tuningu bineinteles)... oricum.......saptamana asta o sa vin pe la tine pe la magazin sa vad ce ai pe acolo.....k mai facut foarte curios.... |
Sal ZOZO, bine ai venit pe meleaguri cultural-europene! Iti urez succes in deschiderea afacerii cat mai repede si bafta in proiectele actuale si viitoare. Chiar daca gusturile NU se discuta, calitatea conteaza!
|
nu va repeziti k doar pe la inceputul lui septembrie veti putea vizita magazinul shi atelierul.
As angaja pe cineva care se pricepe la electricitate auto,fibra de sticla,si in general la masini (intre 25-40ani).cer cat de cat experienta in domeniu.mai caut si un vopsitor auto. need help. :) |
deci pe la inceputul lu septembrie sariti toti pe el......
oricum sa ne zici si noua aici pe forum cand se deschide exact....;) |
am uitat ceva :))
vreau sa vad eu cat de multi se vor inghesui la intrare,deschiderea va fi publicata pe sibiu pe un nou thread. deschiderea va incepe printr-o MASIVE PARTY ;) ,unde sunt invitati toti fanii tuning.motivul??sa ne cunoastem,sa va prezint niste lucrari live ,sa ascultam cva muzica buna.nu accept persoanele cu retineri,vreau sa infiintez o familie unita sincera si prietenoasa in tuninig.sibienii mi-au facut o impresie foarte buna,vreau ca aceasta parere sa persiste in continuare. voi in infiinta un site al meu,personal plus un club auto fiindca am vazut s am auzit ca sibilu nu are. am citit si pe alt thread k s-a pus deja problema in discutie. |
1 Attachment(s)
Party-ul va avea loc in data de 8 sept. 2007 la orele 16:00 sa mai avem si niste ore de lumina.invitatii cer sa fie persooane peste 18 ani,cu masini tunate.doritorii sa trimita un pm unde sa se anunte daca vin sau nu,pentru a-mi putea organiza timpul.
PS:biletul consta in o partenera pentru artistul ,sculptor,pictor ,etc al atelierului,venit SINGUR din Oradea. :)) ;)) |
cam slaba miscare aici pe sibiu,inca nimeni nu a zis ceva care sa ma incurajeze:(
voi avea cele mai mici preturi la piese si accesori marca FORD si o forte mare gama de produse ptr orice slta marca,becuri ptr pozitie colorate ,agelice ptr orice tip.,xenon,huse,capace de la 13 toli pana la 17 toli,jante chrom,aliaj aluminiu,magneziu,si turnate care sant destul de scumpe.litere chromate ,cifre chromate.etc |
stiam eu ca nu ma insel cand te-am vazut intr-o seara la mcdonalds
bafta in continuare |
Bine Ai Venit. Sunt Curios Sa Vad Cu Ce Vi Pe La Noi. Succes
|
bine ai venit....iti urez succes!
|
:peace: ce bine ca mai apar si chestii noi in orasul asta prea mic
|