![]() |
octavia scout acum si in romania
10 Attachment(s)
saptamana trecuta a aparut octavia scout si in romania.
Poate fi achizitionata de la toti dealerii skoda din romania. Date tehnice: disponibila cu doua motorizari: 2.0 TDI DPF-103kw (140 CP) cutie manuala cu 6 rapoarte (obtional cutie DSG) 2.0 FSI -110 kw (150 CP) cutie manuala cu 6 trepte (obtional cutie DSG) Tractiune integrala (4X4) emisii CO2 (g/km):179-207 consum carburant (l/100 km) in mediu mixt (urban + extra-urban): 6.4-8.7 preturi: varianta 2.0 TDI, 140 CP -22.483 euro* (26.755 euro cu tva) + taxa speciala 527 euro varianta 2.0 FSI, 150 CP - 21.213 euro* (25.243 euro cu tva) + taxa speciala 531 euro |
Re: octavia scout acum si in romania
10 Attachment(s)
ica un set de poze....
|
Nu arata rau deloc...:) Are si suspensie reglabila?
|
Frumos.Chiar imi place :) 8)
|
da are si suspensie reglabila;)
|
suv-u e suv break-u e break... parerea mea ca asa trebuie sa ramana... singurele reusite au fost volvo xc70 si audi allroad... nici ala nu prea stralucit
|
e super cred eu mai ales pentru iesiri cu baeti 1 alta
|
Arata bine , chiar imi place ... motorul trage bine , are un super demaraj ! Cu respect !
|
e foarte reusita masina dupa parerea mea...ca dotari e ft generoasa...iar la aspect si performante nu pot sa zic decat bravo....as zice ca e un audi allroad mai ieftin (sper sa nu-mi sara fanii audi in cap :rolleyes2 )
|
de ce seamana toate scodele intre ele ?
nu-mi place . Ca stil n-are nimic personalizat . |
interesanta:-)
|
Mie imi place modelul octavia,iar acuma vad ca scout preia foarte multe din aspectele salae!!!!E un lucru de apreciat k au incercat un SUV,desi e mai mult break!!!!1
|
nu e un SUV.. vrea sa fie ceva un genul lui allroad.. dar nu prea cred ca are performantele acestuia in off-road..
|
trebuie testata treaba asta cu allroad sa vedem ce poate;)
|
io sincer prefer un nissan qashqai... e mai 4X4 si tot mai mic e.... si mai ieftin parca:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning