Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Kart 125 cc VS. orice misca si are motor. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/4575-kart-125-cc-vs-misca-motor.html)

mad_oviddiu 07-04-05 13:48

Kart 125 cc VS. orice misca si are motor.

Ma dau eu, pe ce vreti voi, cu orice are motor. ( msina,motocicleta) orice. Am un kart de 125cc de competitie, 0 - 100 km/h in 2.5 sec.

XSW 07-04-05 16:52

si ce viteza maxima are ? ca pe 400m .. nu stiu daca faci chiar asa multa treaba ...

bogdan 08-04-05 11:32

80?!?! :lol: :lol: ee bine hai 100!??

EvLSant0S 08-04-05 14:43

:) Haios...

pe 200 de m sa zicem ca ar fi .. poate.. rezonabil ...

pe100 ar fi .. gr8 :) cred :)

andreitentean 19-04-05 10:02

da. ma dau eu. spune cand.

giorgio_tlro 19-04-05 22:34

Fratilor respect pt stiinta voastra in alte domenii auto.Dar ceea ce nu stiti legat de acest model de cart e ca fuge rau....cam 2 trepte ii trebe pan la suta.

Si asta in f putini metri.Am un prieten foarte bun si am vazut ce poate face cu un kart.Parerea mea e ca uneori e chiar mai greu de strunit si ca o masina.Am facut un test:intai a mers tupul cu kartu si apoi altcineva care \"mai mersese el\".Diferenta de la cer la pamant.
Si ca sa fiu credibil tipul care e posesorul kartului e chiar Constantin Raileanu aka Campionul Romaniei,Balcanic etc si care e in formuloa ford acum.
Deci edeea e ca pe miinile unuia care stie un kart chiar face minuni.

orlando 19-04-05 23:49

ar fii o kestie sa fie o asemenea cursa cred ca toata lumea ar vrea sa vada o asemenea cursa dar deja de la o viteza totushi e cart nu are greutatea necesara face ca ala micu cu boiengul...glumesc dar de la o viteza kartul nu il mai potzi dirija mai ales prinzi si o gropitza mica la viteza aia ai pus-o parerea mea...am mers cu cartu dar nu cu viteza mare cu 70 dar totushi si mi-am dat seama ca nu e kiar un sport ushor...da ptr iubitori... :)

giorgio_tlro 20-04-05 00:33

Kartul de care spuneam in postul de mai devreme mergea pe la 190 lejer.Si asta din ce am vb cu pilotul.Si e vorba de viteza pe circuit.In linie dreapta cine stie

HolySoul 20-04-05 21:03

125 cmc sa prinda 200 la ora nu prea cred .. si nu cred ca un cart poate prinde viteza asta .. oricum daca pe 400 metrii face masinile pe 800 metrii nu mai face nimic .. .

Al3xius 26-04-05 12:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
dar de la o viteza kartul nu il mai potzi dirija mai ales prinzi si o gropitza mica la viteza aia ai pus-o parerea mea...am mers cu cartu dar nu cu viteza mare cu 70 dar totushi si mi-am dat seama ca nu e kiar un sport ushor...da ptr iubitori... :)

se vede ca ai mers cu kartul... :roll:

logic ca la 70 la ora cu kartul daca tragi ca tzaranul de volan nu e de bine ... :roll: ...oricum iti garantez eu ca la 70 la ora cu kartul daca \"prinzi si o gropitza mica\" nu se intampla nimic ! :wink:

zarathustra 26-04-05 14:34

cel mai penal kart prinde cam 120kmph maxim
un kart de competitie(arata ca o masina de formula 1 aproximativ) face orice masina/motocicleta vrei tu si cam pe orice distanta iti trece prin cap pentru ca sare lejer din 200kmph(mi-a povestit taica-miu ca a mers cu unul in austria odata)

EvLSant0S 26-04-05 14:40

tu trebuia sa ne zici daca te dai sau nu ...
crezi ca ne intereseaza ce face tati tau prin austria ?

Al3xius 26-04-05 16:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zarathustra\"
un kart de competitie(arata ca o masina de formula 1 aproximativ) face orice masina/motocicleta vrei tu si cam pe orice distanta iti trece prin cap pentru ca sare lejer din 200kmph(mi-a povestit taica-miu ca a mers cu unul in austria odata)

1`st of all suntem in Romania ...arata`mi tu la noi aici un kart de competitie care sa corespunda din toate punctele de vedere regulilor impuse de FRAK.

2. kmph nu e prescurtarea corecta de la nimic :lol: :lol: :wink:

3. o sari el kartu de 200....da` e aberant sa spui ca un kart face un motor sau o masina pe orice distanta....hai sa facem altcumva...eu cu opelu meu diesel si tu cu kartu...facem un drum craiova - bucuresti ? ...ca sa nu zic Craiova - Constanta .... :roll: sa vedem care ajunge primul...sau care ajunge :lol: iti spun eu ca daca mergi 200 km in kart te duci pe coasa 100% ...sau nu mai apuci sigur 50 de ani !

P.S. : Santoshica ce esti ma asa rau ? :P :P vroia sa ne spuna sursa de unde a aflat :P :lol: :lol: :lol: :lol:

zarathustra 26-04-05 20:15

kilometers per hour
kilometri pe ora
e prescurtarea corecta ;) mai scoate capul in lume

EvLSant0S 26-04-05 20:55

la noi aici la \"tara\" se foloseste km/h nu .... kmph .... cum se foloseste in lumea aia a ta... ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2026 4Tuning