![]() |
Meeting mk2 pt toata tara
Asa cum scrie si in titlu o sa facem o intalnire a golfurilor 2 din toata tara prin toamna.
Astept sa faceti o lista cu cine merge. Propun ca aceasta intalnire sa se faca anual undeva in mijocul tarii. Bafta si hai cu lista EDIT : ZIM-ule te rog ocupa-te de thread/detalii/amanunte si tot ceea ce e nevoie si aici pe 4T . WOB |
Re: Meeting mk2 pt toata tara
Lista se mai face si pe un alt forum, sper ca sa nu ramaneti codasi aici , am o parere buna despre 4t.
Acolo sunt in jur de 10 masini. Rog daca se poate cei care au postat cu prezenta acolo sa nu o faca si aici ca ne amestecam. Eu am gasit o licatie bunicica cu o campie pe linga Sibiu dar,asta nu inseamna ca suntem dispusi la noi propuneri de locatii. Multa bafta,. |
Quote:
Deci am gasit o poienita cam la 30km de Sibiu,dar suntem dispusi si la alte propuneri din partea voastra. |
hei...e plin d lume aici...numai pasionati...
sper sa avem loc sa punem corturile... ;)) |
Quote:
Tre sa gasim mai multe variante sa avem de unde alege (de preferat in mijlocul tarii) |
cred ca p langa brasov se gasesc destule locuri...
tre sa vb cu cineva din zona aia... |
zimule da-mi si mie mai multe detalii referitoare la perioada respectiva, cam cand ar fi ea? sa stiu daca am timp sa termin masina :)
|
1-2 septembrie sau 8-9 septembrie
io am votat pt 1-2 ca sa mai fie cald... :P |
S-ar putea sa am timp :) daca totul decurge asa cum doresc eu.
S-ar putea sa va surprinda un mk2 g60 :D |
make us proud... :P
|
ma bag si eu ! cand hotarati voi! mk 2 16 V
|
Sa pus pe data 1-2 Septembrie
|
Quote:
1 BPR 2 ZIM 3 Armando 4 Golfuletz 5 Faty 6 TetaNos 7 Sco211 8 Izotope 9 Narcis 10 Flo-golf2 11 Preparatu 12 Asterix 13 Knox 14 B-90-GTY 15 AB-33-WOB 16 mm-69-gsm 17 mr.G + de la 4 t 18 Razak 19 Balann_joint |
abea astept :D
|
mi-am luat usile :D maine aflu daca am si bara fata :D
incet incet prinde si nebuna mea contur :) dupa 15 august o vopsesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning