![]() |
Consola centrala Dacia 1310 fara bord de cn!
salut! am o dacia 1310 berlina din '96 fara bord de cn. vreau sa-i fac o consola centrala in care sa intre si maneta de viteze, in care sa-i pun si casetofonul si poate si un spatiu de depozitare. vreau sa ma ajutati cu niste poze(daca ati vazut la cineva), sfaturi! multumesc!
|
Re: consola centrala dacia 1310 fara bord de cn!
1 Attachment(s)
uite aici o poza shefule...
|
Quote:
imi place, la ceva de genul asta m-am gandit si eu dar fara decupaturile alea pentru maneta de viteze (oricum chiar a iesit bine si asa la tine). ce material ai folosit? astept si altele! |
Unde are schimbatoru` ii mai trebuia in loc de nuca... maneta cum are hummer-ul:D si era avion:))
|
:))) fratzilor nu ii a mea...shi eu am gasit-o prin PC..shi taca tot ai vrut nishte ideii tzi-am pus poza:D
|
Quote:
|
Quote:
volanu e chiar frumos;) |
Quote:
|
fratilor, nu mai faceti misto. daca aveti poze puneti aici daca nu valea. deschideti voi un tread pentru misto. pe fiecare thread se gaseste cate unu sa comenteze si mai se ia si lumea la cearta. cititi titlul si apoi postati!
|
4 Attachment(s)
Uite ce am eu, nu ma intreba de la ce ,masina e ca nu stiu.
|
e betoooon consola cum ai facut-o ? asti dori sa stiu ca incep un procect < gen cox > dar un pic mai intepator < intr-un cuv shuwps>
|
mai are cineva poze?
|
nu stiti dak merge adaptata consola de cielo? :rolleyes2 am vazut o dacie cu bord de bmw ursuletz...arata destul de bine:D
|
5 Attachment(s)
console.....:-P
|
simpatic modelu, dar prea mult aluminiu, incearca sa o imbraci in vinilin sau piele, ceva k bordu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning