![]() |
Masina mea : Opel Manta
3 Attachment(s)
am luat-o.. mai mult decat zdrente.. toti care au prins-o au alergat-0
motoru praf muci.. am bagat vreo 8mil in el aiurea.. distributie.. ulei.. filtre culbutori pm.. ii dau 1data tare.. n-am apucat sa merg cu ea vreo 4km si a bubuit.. mi-a iesit o bilela prin baia d ulei i-am pus amortizoare arcuri sport. sacks. jante 16 ats cup complet recontionate. roluite sablate. vopsite. cu gume micheline pilot 2 205 45 r16 interior.. audio.. mai am de pus praguri. eleron si o bara spate modelul cu nr jos si acum stau si ma gandesc d unde fac rsot d un motor de 2.2 inj mai multe detalii despre proiect... asa mai incolo.. 2-3 poze.. sa va dati seama despre ce e vb.. |
Re: Manta
pune si tu cauciucurile alea cum trebuie ....ca le-ai pus invers
|
incearca si alta culoare la jante
|
pe fatza trebuiesc inversate stiu si jantele vor fi albe
|
tocmai am cumparat motor de bmw complet. + cutie si toate cele. in 2 sapt e gata pus pe masina.
2.5 12v |
deci a renuntat mitza pan la urma la jante sa inteleg... cand l-am intrebat eu mai demult a zis ca nu le da nici mort :)
|
pai acum are ursu... jante 17.. turbo.... dezmembrza golfu.. vezi ca are o gramada chestii marfa pe el !
|
mie imi place cuoarea jantelor asa cum e :)
|
oltcitu l`ai dat?
|
oltcitu inca nu l-am dat.. o sa il fac cum era inainte.. si probabil o sa il dau ep vreo 20mil
|
masina arata ok......bafta in continuare
|
Spre surprinderea mea, arata bine masina asta, seamana putin cu asta, pe care presupun ca o stiti:
http://www.cglfc.com/santi_general_lee.jpg Las-o asa, renunta la praguri si la fibra-tuning, fa-o sa mearga si sa arate bine asa cum e. |
2 Attachment(s)
o sa ii pun pragurile alea drepte.. care se pun pe manta.. si o s-o vopsesc belea.. si o sa fie asa simpla
|
Renuntza la priza aiape capota ...e oribila ...dute la dezmembrari si iatzi o capota de Rekord park :)...aiai umflata :) ...taieo pe aia si puneo pe aia ..:)..arat mai bine :) Pragurile suna bine alea ..:) Jante albe ar arata bine ...dar dak o vrei Old School nu merg albe :)...scoate croamele alea de pe ea ..Aduo la linie ...dak ai mai avea nijte bani scoatei si manerele :)...
Fao te rog cu gust ...nu strica frumusetzea ... Vazusem una prin Is galbena ...facuta Muscle ..cauciucuri late cu talon amre pe spate cred k erau Firestone dak nu ma insel ..pe nijte jante ..simple ..nu mai jtiu exact ce model ...priza old school tare pe capota :)...oricum ..masina arat fenomenal de bine ...mai trebuia spalata ...poate am sa revin cu poze .. |
niste usi shaved zic eu ca ar da bine pe masina. ai putea lua in calcul si ideea asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning