Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Albea - by Urban per4mance (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/42512-albea-by-urban-per4mance.html)

Urban per4mance 30-05-07 15:35

Albea - by Urban per4mance

Am vazuty ca nu-s singurul care si-a pus intrebarea asta,eu am deja masina si ma intrebam daca se poate face ceva...sa arate intr-un fel....eu am cumparat-o din considerente financiare:e noua,ieftina si nu e Logan.Avand in vedere faptul ca mai am un Punto care a rezistat eroic la multe..multe,am ceva incredere ca odata coborata garda la sol si latita o idee,albea ar putea fi totusi o alternativa la Punto care are deja 6ani.

Urban per4mance 30-06-07 21:05

Re: Fiat Albea..merge tunat,idei?

Mda....o gramada de Fiat Albea modificate in Ro....

Cristty 03-07-07 20:55

1 Attachment(s)
Uite aici o idee !!

FIGHET 03-07-07 20:57

cel mai bun tuning ar fi ca masina sa coboare putin mai mult , ca sincer aceste masini au garda cam sus

SV.01.ZKY 03-07-07 23:50

ii cam ingusta si ridicata......pacat....la pret ii excelenta si nu-i logan cu zicea mai devreme si el...:D

Urban per4mance 04-07-07 05:16

Eu am luat-o fiindca mi-au zis mai multe persoane (mecanic Fiat,dealer fiat/ruda apropiata,director service/piese d schimb)ca este foarte fiabila,punto am deja d 4 ani si am fost f multumit,Albea cica e mai beton,am deschis un topic p masinile tale tunate de noi asa ceva,tuning virtual,am desenat-o si eu,iese belea masina..incercati d curiozitate topicul..pun si eu pozele zilele astea cu c am facut

Urban per4mance 04-07-07 05:17

Nu o voi tine mult totushi..cand vin inapoi in ro cred ca o vand..am luat-o noua sa o pot inchiria linistit k nu s strica..

Jimmy_slide 04-07-07 12:40

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 980060)
cel mai bun tuning ar fi ca masina sa coboare putin mai mult , ca sincer aceste masini au garda cam sus

Asta ar fi cam cea mai buna idee, cu toate k mi se pare k nu prea se preteaza la tuning, loganu macar e putin mai lat decat albea

Urban per4mance 05-07-07 13:10

2 Attachment(s)
fatza merge tunata usor si iese bine dar fara s-o cobori..spatele iese si el bine destul d usor..

Urban per4mance 05-07-07 13:20

2 Attachment(s)
cam asa ne-am gandit ca ar pute arata fatza cu o capota bad boy,merg si farurile inegrite,oglinzi la culoare...modificari ieftine si d efect..sunt ceva poze dar pe alt thread....

Urban per4mance 05-07-07 13:53

https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-241.html
p'acile ar trebui sa fie ceva poze(mai mult sau mai putin reale..)totusi daca vine vorba de pus in practica piese...stie careva daca se potrivesc arcurile si amortizoarele d punto?

Nitro Customs 05-07-07 17:00

Quote:

Originally Posted by Urban per4mance (Post 983236)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=5499&page=241
p'acile ar trebui sa fie ceva poze(mai mult sau mai putin reale..)totusi daca vine vorba de pus in practica piese...stie careva daca se potrivesc arcurile si amortizoarele d punto?

E usor de Tunat o albea..Doar daca o cobori isi schimba looku' ,nijte jentzi mai mari si roti mai late...si deja pare alta masina..si spoileru de pe fatza e cam rotunjit....Haidetzi mai , cine se riscaprimu sa tuneze (cu gust) o Albea k sunt f f ff curios ce o sa iasa...;)

dexter_parazitu 12-08-07 02:05

am si eu o albea de cam un an. la motor nu prea e atinsa in afara unui filtru sport (injen), un chip tuning. i-am pus alte amortizoare si arcuri (apex) dak tot aveam discuri doar pe fata i-am pus si pe fata si pe spate niste brembo. am vrut si o toba sa huruie dar nu am gasit nimic sa se potriveasca. ca jante i-am infipt niste 5zigen in 5 spite, pe 16 si 215 latime. intra perfect fara sa-ti faci griji ca lovesc in aripa , cu anvelope eagle f1. am 90 cp (pusa pe stand)(acu i-am dat cat are in ceas:D). spoilere, praguri, eleron n-am apucat inca sa pun. dar va anunt ca dak vreti sa o aranjati e investitie mare ca sa o faci k-lumea si nu cumva sa fiti dejamagiti la sfarsit. MOTORU ALA DE 1,4 8v 77CP NU POATE. tocmai pt asta am zis ca nu prea merita investitia si ma gandeam sa o dau si sa o inlocuiesc cu un megane RS. parerea mea ca aia e o masina la care chiar nu ai ce sa-i faci

Nitro Customs 12-08-07 02:10

Quote:

Originally Posted by dexter_parazitu (Post 1042060)
am si eu o albea de cam un an. la motor nu prea e atinsa in afara unui filtru sport (injen), un chip tuning. i-am pus alte amortizoare si arcuri (apex) dak tot aveam discuri doar pe fata i-am pus si pe fata si pe spate niste brembo. am vrut si o toba sa huruie dar nu am gasit nimic sa se potriveasca. ca jante i-am infipt niste 5zigen in 5 spite, pe 16 si 215 latime. intra perfect fara sa-ti faci griji ca lovesc in aripa , cu anvelope eagle f1. am 90 cp (pusa pe stand)(acu i-am dat cat are in ceas:D). spoilere, praguri, eleron n-am apucat inca sa pun. dar va anunt ca dak vreti sa o aranjati e investitie mare ca sa o faci k-lumea si nu cumva sa fiti dejamagiti la sfarsit. MOTORU ALA DE 1,4 8v 77CP NU POATE. tocmai pt asta am zis ca nu prea merita investitia si ma gandeam sa o dau si sa o inlocuiesc cu un megane RS. parerea mea ca aia e o masina la care chiar nu ai ce sa-i faci

Nijte poze se poate?? sunt curios :)

Jimmy_slide 12-08-07 02:18

Quote:

Originally Posted by dexter_parazitu (Post 1042060)

Ti-ai dat seama cam tarziu ca nu se merita investitia :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 18:20.

- Copyright 2026 4Tuning