![]() |
In memoria lui Ciupy
Astazi in Campia turzii s-a stins din viata Ciupy un bun prieten.R.I.P
|
Re: In memoria lui Ciupy
Doamne fereste...R.I.P....Ciupy...
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :sad: :sad: :sad: nu-mi vine sa cred!!!!!
|
18 Attachment(s)
Mergeau la Cluj si la intrare in Campia turzii s-au oprit la o poveste. Ciupy s-a dat jos din vectra si o mers la geam la mumu la solenza. Intre timp soferu de la vectra alba care era si beat a pierdut controlu masini si i-a izbit in plin el fiind prins intre masini. A murit in drum spre spital iar un pasager din solenza a murit la spital
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe bunul nostru prieten Ciupy.
|
Doamne fereste...si tot pentru un inconstient...:(
|
Dumnezeu sa il odihneasca! Condoleate familiei indoliate. :(
|
1 Attachment(s)
Odihneasca-se in pace!!!!!!:x :x :x :x :x :x
|
R.I.P Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
|
Incredibil ce ghinion au avut...la doar 19 ani, complet nevinovati, cineva a avut ''puterea'' sa le ia viata. Dormi in pace Ciupy. Condoleante familiei indurerate! :sad:
|
Codoleantze:(....
Si sa speram ca nu va fi pe acolo vreun comisar catana care sa faca dreptate cum mi s-a facut mie ,cand unuia cu 1.87 la mie,pana la militie i-a scazut alcoolemia la 1la mie iar apoi procuratura a pierdut dosarul...ca omu' distribuia dro**rile unora din sefii mari de la respectiva institutie...si vindea pustoaice aduse din moldova tot de oamenii lor ... Mare pacat...chiar fara absolut nici o vina...asa a vrut soarta...poate o fi mai bine si mai multa dreptate acolo unde sunt ei acum...eu asa sper:( ...Pacat si pentru familiile ce vor ramane marcate pentru tot restul vietii..:( |
Dumnezeu sa il odihneasca .... E incredibil cat de iresponabili pot fii unii oameni...dak se pot numi oameni :( Pacat ca au trebuit sa fie chiar ei acolo in parcarea aia nenorocita
|
Condoleante familiei..... chiar nu merita.... si cand te gandesti ca vineri si sambata stateam cu el de vorba....si duminica aflu... :x
|
dumnezeu sa l odihneasca in pace.......
|
condoleante familiei care cu siguranta e distrusa in momentul de fata,a murit nevinovat ca un caine..macar sa puna o vorba buna acolo unde e sa nu mai ia atatia dintre noi si mai ales asa de tineri,ultima chestie care i-am zis-o sambata a fost ca data viitoare il las sa ma depaseasca:(:(:(:(..se pare ca nu se mai poate,pacat..mare pacat ca a plecat asa de tanar dintre noi..R.I.P(Ride In Paradise)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning