![]() |
vand alternator
3 Attachment(s)
vand alternator
pret 100euro cu stima Alex Id :alecu.1980 Telefon: 0765 463846 0721 707646 0742 334089 |
Re: vand alternator
uuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp
|
uuuuuuuuuuuuppp
|
uuuppppppppppp
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
|
uuuuuuuup.....
|
pretul nu este FIX
|
Am vazut alex alternatorul asta,probabil ca este foarte ok,insa observ ca n-are pompa de vacuum:(. Probabil ca alfa a avut ABS si pompa de frana electrica,ceea ce nissanul meu n-are:(. Mai mult decat atat,nu stiu la ce solutie am fi apelat pentr ca obiectul sa ajunga in bucuresti pana vineri iar banii sa ajunga in acelasi timp la tine...poate doar daca ai avea rude aici...
Vezi ca am pus poze acolo in care se vede cum arata pompa aia din "coada" alternatorului...poate gasesti pe la cineva asa ceva..:(...Ma repet -alfa 164 daca nu ma-nsel a avut Standard ABS pe toate modelele,deci....ioc pompa ca aia...a fost electrica:( Spor la vanzare ! |
vand urgent!!!!!!!!!
|
am de vanzare scaune gri-albastrui de Alfa 164 Turbo V6 2.0, dk stii pe cineva, sau ai nevoie...te rog da-mi de stire, cele de pe fata sunt reglabile si pe inaltime/tetiere reglabile/mecanism sine, stare functionala, material perfect, doar cele din spate trebuiesc spalate, fata arata super curate :wink:
numai bine |
te salut!
numai am alfa 164 ........daca aud pe cineva te anunt |
ieftinnnnn
|
cat imi dati pe el?
up up |
nimeni ?nicio oferta?