Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   idei pt o astra gtc (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/41295-idei-pt-astra-gtc.html)

cabrron 16-05-07 03:12

idei pt o astra gtc

salut de moment am spoiler fata irmscher masca irmscher praguri spoiler spate prelungit eleron spate de la opc folie brake sun poze cand va fi gata masina e neagra ma r interesa ceva genti neoane eventual dati mi ceva sfaturi pentru partea din spate spoilerul spate si esapament mersi vreau ceva simplu sa nu fie exagerat astept sfaturi ms

cabrron 16-05-07 03:18

Re: idei pt o astra gtc

as fi interesat si de mai multa putere are 120 cai faza aia cu remaparea daca puteti sami explicati ce e sau ce alceva pot adauga sau schimba sa mi mareasca puterea ?

dragos 89 22-05-07 17:59

poi ai putea sa ii pui un filtru sport care tziar da cam 3-5 cai si sa ii acotzi toba intermediara si sa o inlocuiesti cu tzeava simpla ...iar inaintea tobei finele sa dai o gaura si sa pleci cu o alta teava care sa iasa in partea opusa ca sa ai doua avacuari ceea ce ii va da si cativa cai si ii va da si un sunet marfa mai alea la cein 120 d cai p care deja ii ai...si daca dispui si d ceva bani adik cam d vrea 200 euro ai putea sa iti iei un cip d vreo 30 d cai ca sa ajungi mai sus oleaca d 150 cai ceea c suna mai frumos la ureche

cabrron 24-05-07 00:04

mresi dragos am sa tin cont

dragos 89 24-05-07 13:26

nu ai pentru ce ...spor la tuning

quick_5hifter 25-05-07 20:21

Quote:

Originally Posted by dragos 89 (Post 914165)
poi ai putea sa ii pui un filtru sport care tziar da cam 3-5 cai si sa ii acotzi toba intermediara si sa o inlocuiesti cu tzeava simpla ...iar inaintea tobei finele sa dai o gaura si sa pleci cu o alta teava care sa iasa in partea opusa ca sa ai doua avacuari ceea ce ii va da si cativa cai si ii va da si un sunet marfa mai alea la cein 120 d cai p care deja ii ai...si daca dispui si d ceva bani adik cam d vrea 200 euro ai putea sa iti iei un cip d vreo 30 d cai ca sa ajungi mai sus oleaca d 150 cai ceea c suna mai frumos la ureche

Aoleu, ma doare capu'!!! Cine naiba ti-a dat lectii de tuning? Tu crezi ca toate daciile cu 2 tevi au cai in plus? sau toti cu filtru sport montat asa, in doru' ....., castiga 3-5 cai??? CHIP DE 30 CAI LA 120 STOCK??? sa zici mersi daca adaugi 30 cai la un motor de 200 cai, prin chip-tuning...
Si deschideti bine ochii cand cititi titlul sectiunii...chip+toba+filtru n-au ce cauta la styling :shock:

sebaaa 25-05-07 20:30

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 919475)
Aoleu, ma doare capu'!!! Cine naiba ti-a dat lectii de tuning? Tu crezi ca toate daciile cu 2 tevi au cai in plus? sau toti cu filtru sport montat asa, in doru' ....., castiga 3-5 cai??? CHIP DE 30 CAI LA 120 STOCK??? sa zici mersi daca adaugi 30 cai la un motor de 200 cai, prin chip-tuning...
Si deschideti bine ochii cand cititi titlul sectiunii...chip+toba+filtru n-au ce cauta la styling :shock:

ma mir ca nu l-a sfatuit sa scoata toba intermediara si catalizatorul direct..
trebuia sa zici si ce motor ai ..daca vroiai sa afli mai mult despre posibile modificari la el -dar asta nu e sectiunea pt modificari motor , ci doar mod exterioare/int.
vezi sa nu pui prea multe chestii pe masina , k o strici
gtc-ul este un model frumos din fabrica, iar elementele exterioare de design care alegi sa le montezi pe el, pot sa ii strice forma ..am vazut totusi k ai ales kit-ul irmscher .. ma rog..o parte din el...ai putea sa continui cu restul kit-ului
si iti mai ramane sa iti iei niste jenti misto ..
pune neaparat poze cu masina cum este acum sa stim exact exact despre ce e vorba..

cabrron 26-05-07 00:47

sebaaa momentan masina e la vopsit din cauza ca spoilerul a trebuit vopsit am vopsit si masina din nou cei de la opel mi au spus ca se poate sa ramana urat sa vopsesc doar spoilerul ....saptamana viitoare e gata

around za world 26-05-07 03:17

Vezi ca pe spate la GTC cel mai bine da bara de la PAM(MTK)
OT Nush de ce se arunca toti cu faimosul "stage1 "(chip+filtru+evacuare ) de ce are toata lumea ca evacuare inseamna toba si ca scoti 50 de cai din asta . Eu zic ca din toata distractia asta iesi cu un maxim 30 de cai si cu ceva sunet de sub masina . Daca vrei evacuare sport ai nevoie de : serpi+cat sport+traseu marit +toba finala + noroc ca sa nu te traga garda pe dreapta ;)
Bafta !

dragos 89 27-05-07 13:09

si eu c am zis ma ...am zis ca scoti 30 d cai numa daca modifici toba ...am zis ca toba +cip +un filtru bun scoti un 30 d cai
si lectii d tuning nu cred ca ai luat...eu am luat lectii practice ...nare rost sa ma contrazic cu tine.....quick shifter

cabrron 28-05-07 00:29

around za world am o intrebare pt tine ca vad ca tot astra ai daca poti sa ma ajuti ii in legatura cu bc u daca poti lasami idu tau intr un private mesage mersi

pesteimputit 03-06-07 20:29

alooooo,
30 cai din evacuare + admisie + chip????
daca faceti 15 cai la un motor de 120 din cele de mai sus e bine.
din chip la benzina aspirata (ca banuiesc ca asta e) se castiga de regula 8-9%.
din admisie se castiga MAXIM 2 cai. din evacuare la fel.
sa nu intram in polemici de genul masina din 120cp face 110 pe dyno sau alte asemenea...

dolb 03-06-07 20:41

pentru chip-tuning ai putea sa te adresezi la Dragos de la TCM ;) site: tcmturbo.ro;
pentru angel-eyes te ajut eu costa 250 RON kit... iar montaj undeva la 150 RON !

quick_5hifter 04-06-07 15:36

Quote:

Originally Posted by dragos 89 (Post 920829)
si eu c am zis ma ...am zis ca scoti 30 d cai numa daca modifici toba ...am zis ca toba +cip +un filtru bun scoti un 30 d cai
si lectii d tuning nu cred ca ai luat...eu am luat lectii practice ...nare rost sa ma contrazic cu tine.....quick shifter

M-ai lamurit :lol: citeste ce a scris peste, si daca ii dai tu lui lectii la tuning motor & sh!t, eu ma calc singur cu masina...auzi, 30 de cai asa, cat ai zice "peste"...:lol:

steaua23 04-06-07 17:52

Motoru de 120 de cai de la opel pt gtc e diesel ... 1.9 cdti 120 hp.
Ala pe benzina de 1.6 are 115 cai.

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2026 4Tuning