![]() |
E36 - 316i Coupe
4 Attachment(s)
Salut! Va prezint prima mea masina, un E36 coupe, 316i.
Am cumparat-o de la o cunostiinta, la un pret decent. Motorul e in stare buna, interiorul la fel, estetic mai are nevoie de mici retusuri. Data productiei: 18.12.1993 Culoare: Hellrot (314) Cateva dotari sunt: Volan imbracat in piele Suspensie sport M Proiectoare ceata Trapa electrica Tetiere spate ajustabile mecanic Geamuri fata electrice, cu impuls OBC cu 7 butoane Inca nu am permis, doar de saptamana viitoare pot sa merg la examen, cand ma simt suficient de pregatit. Sper sa il iau din prima, pentru ca nu mai am rabdare pana cand pot sa scot pisica pe strazi :) Farurile urmeaza sa le schimb, dar numai dupa ce o transcriu si ii fac RCA. |
Re: E36 - 316i Coupe
frumoasa.felicitari.am si eu tot un e36 316i coupe rosu :D
|
Salut concetatene :D sa ai grija la sala la examen sa nu te grabesti ca ai timp destul si sa fi atent la intrebare. Spor si succes la examen si la condus masina dupa ce ai permis poate ne vedem in trafic.
|
@daman: Multumesc! :)
@ryoraul: Salut! Mersi de sfaturi si incurajari! Sper si eu sa ne intalnim prin trafic cat de repede :D |
Sa ai multa bafta la examenul de permis. Frumoasa pisicuta dar dupa ce vei lua permisul verifica mecanica masini si dupa ce ai mecanica pusa la punct ai putea sa i pui niste faruri stock cu lupa si angel eyes si va arata mai bine decat cu aceste faruri.Bineinteles asta numai daca vrei caci daca tie iti plac e foarte bine pentru ca important e sa iti placa tie.Inca odata sa ai multa bafta la examen
|
Vad eu bine? Ai faruri de sedan pe coupe ?
|
Quote:
Mecanic e in stare buna, doar bujiile trebuie sa le schimb. In rest a fost pusa la punct de fostul proprietar :) Quote:
|
frumos interiorul.....la exterior mai trebe lucrat putin si este ok...bafta
|
Mersi! Si E36-le tau arata foarte bine, l-am mai vazut din cand in cand prin centru, pe langa scoala Brancoveanu, tot timpul intorc capul dupa el :)
|
2 Attachment(s)
Intre timp am mai luat una alta pentru masina, ca pana saptamana viitoare sa reusesc sa o pun la punct, sa repar toate defectele.
Deocamdata am luat: -ansamblu stergatoare -stergatoare (510mm-530mm) -bujii NGK Maine intra la mecanic si zilele astea mai iau si restul pieselor de care am nevoie. Joi am examenul teoretic, pentru permis, iar pe vineri sau luni sper sa am orasul. Sper ca totul sa fie bine si de saptamana viitoare sa pot scoate pisica pe strazi :D |
Abia azi am dat sala pana la urma și am luat-o cu 25p :D Miercuri sunt programat la traseu, sper sa fie la fel de bine ca și la sala.
|
Quote:
|
Mersi! :)
|
1 Attachment(s)
De azi sunt sofer, am luat si orasul :D Maine merg dupa dovada de circulatie. Abia astept sa scot masina pe strazi :D
|
Quote:
Multi km cu masina fara probleme! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning