![]() |
Tot ce tzine de Tuningshow 26-27 martie
Aici se va discuta despre plecarea la tuningshow shi tot ce ne leaga de tuningshow
Pt inceput sa posteze cei cu mashini care merg shi cate locuri mai au libere in mashina...va rugam nu postatzi pana nu scriu totzi ce locuri au ca sa ne putem repartiza... |
Da care mai aveti un loc si ptr mine ca nu am cu cine sa merg :(( :oops:
|
Evo pai mergi frate cu Psyho k are el 2-3locuri in spate...
P.S: Cum am scris si in alt topic eu merg cu SLC`u sper sa nu se razgandeask ... :chainsaw: |
Re:
Quote:
|
eu am 2 locuri ... ocupate ... daca merem incet si nu ii datzi jar iau 3 inshi
|
Parerea mea ca doi ar fi mai kalumea mai mult spatiu......
Dar oricum tu decizi Si sa vedem care mai merge si care nu mai are loc |
-la psycho inra evo shi mai ramane un loc liber
-ceres * -x-ray * -PFL * -SLC * -RAZ * - *-> nu se shtie cate locuri mai sunt in mashina... lista ramane deschisa... |
pana acu ... sunt la mine in mashina 3 ... mai sunt 2 locuri .... o sa iau 5 .. k nu`i dau jar .. mi se pare k , cu mine v`a merge mike.omega si fratele sau ...
|
eu si Andrei probabil vom pleca de vineri si nu cred ca vrea cineva sa vina cu noi si sa stea o zi in plus
daca e cineva care vrea, la mine in masina e loc |
A si am aflat ca stam -2-3- zile
Unde dormim ? In the car ....... |
Re:
Quote:
SHM`u... SCF`u... PFL`u... AndreiDog... SLC... etc.. astia knd pleaca !? :?: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da frate da sa nu mergem k pensiunarii prin ... satuletze pana la autostrada .. in pewla mea .. ce merg la innmormantare ..ce pewla mea ... sa merem 10 0 - 110 afara .. si 80 in localitate .. ce pelea mea :)
|
1.Plecarea: deci salonu` se deschide la 10-11 a.m. sambata, propun sa ne intalnim toti astia care merg (cu masini cu mic cu mare) la SS pe la 6 a.m. in ziua respectiva si de akolo plekam spre bukle. Clean & Clear !
2.Dormitu: presupun ca toti o sa ne intoarcem duminica deci o sa dormim o noapte acolo. Ar fii un loc ... e un club pe acolo (unde o ard astia de la MR) care la etaj are camere. Problema 50 % rezolvata ! 3.Femeile (tre` sa fii nascut de cel putzin 3 ori) si copii sub 10 ani au transport gratuit. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning