![]() |
Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale
2 Attachment(s)
Noua Renault Laguna se pregăteşte de lansare. Īn mai puţin de 40 de zile, Renault va prezenta oficial cea de-a treia generaţie a modelului Laguna. Pānă atunci īnsă, producătorul francez a oferit cāteva detalii interioare ale noului model.
|
Re: Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale
8 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
noua laguna urmeaza sa fie lansata peste 37 de zile si va fi propulsata de motoare intre 115 cai si 245 cai - 3.5 V6, motor ce se gaseste si pe Espace sau Vel Satis
http://www.insidenewlaguna.com/site/ |
frumos frumos sa vedem ce iese :)
|
interiorul combina un design clasic tipic german cu formele extravagante franceze...imi place....mai vad acolo un fel de MMI ca la audi
exteriorul, din ce se vede in poze arata bine, vada ca are stopuri cu leduri...motorizarile par promitatoare, cred ca o sa fie un model reusit, oricum vad ca renault se chinuie sa intre in zona "premium"...cred ca vor reusi cu asta |
arata bine la interior,mai ales volanul :)
|
Tot ce se vede este pentru varianta de top...
Daca bordul trancane ca si la versiunea 2...trec la alta marca. Ramine de vazut pretul. |
arata super bine si imi place frana de mana :P
|
Frina de mina e ca la versiunea pe care o am eu,face-lift,numai ca e pozitionata pe consola centrala.Oricum in utilizarea normala nu ai nevoie de acel buton/maneta pentru ca e asistata electronic.
|
Reale imbunatatiri estetice fata de laguna veche. Sa speram ca si pe strada o sa iasa la fel si nu cu mici reduceri de costuri reflectate direct in design. Mai ramane de vazut calitatea materialelor si apoi mai vorbim.
|
Care Laguna veche?Faza 2 cu/fara face-lift?Cind cautam informatii despre L2 face-lift toate articolele aratau o clara imbunatatire...mai ales la varianta 2.0T care are finisaje unice.Nu neaparat de calitate.Se mai spunea ca trenul de rulare a fost mult imbunatatit...si la 15000km mi-a cazut bara stabilizatoare...bordul trancane pe drumuri denivelate...halal imbunatatire.
Unii spun ca e urita,eu nu am vazut decit fragmente,nu intregul.Luata pe bucatele,pare OK.Ramin la parerea ca o sa fie la fel de slaba in ceea ce priveste calitatea materialelor.Nu degeaba costa cu peste 5000 euro fata de concurenta. Ca sa obtina pret redus vor umbla la calitatea materialelor...concurenta e acerba. |
frumos si se pare ca o sal vedem mai devreme pe strada
|
2 Attachment(s)
se pare ca o sa iasa o mashinutza frumoasa, eleganta.... numa' de bine..... deshi... trebuie sa recunosc ca o grija mai mare acordata imbinarii finisajelor ar fi binevenita.... degeaba sunt frumoase daca zdrangane toate.... :evil:
plus.... poze de pe net cu mashinutza intreaga..... atata am gasit..... |
De asta mi-e teama si mie,nu pentru ca vreau si eu una,ci pentru ca observ ca din ce in ce calitatea materialelor/imbinarilor scade...daca trancane e cam neplacut,nu?
Asta e singura neplacere,in rest se pare ca sint inca multumit... |
total schimbata.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning